Eskişehir'de zincirleme kaza!..

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de zincirleme kaza!..
A
a

Eskişehir Bursa karayolu İlahiyat alt geçidini kana bulayan zincirleme trafik kazasında 3 araç birbirine girdi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Aşırı hız ve dikkatsizlik gibi başlıca nedenlerin yol açtığı trafik kazalarına önceki gece bir yenisi daha eklendi. Eskişehir Bursa karayolu İlahiyat alt geçidini kana bulayan zincirleme trafik kazasında 3 araç birbirine girdi.

İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Ankara istikametinden Bursa yönüne gitmekte olan Ayhan t.idaresindeki otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Önünden seyreden iki araca çarpmasıyla sonuçlanan kazada 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Hurda yığını haline dönen araçlardan yaralı olarak çıkartılan şahıslar, tedavi edilmek üzere 112 acil kurtarma ambulanslarıyla Eskişehir’deki çeşitli hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle ulaşıma kapana alt geçit hasarlı araçların çekilmesiyle birlikte yeniden ulaşıma açıldı.4 kişini yaralandığı kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 18 Eylül 2020 00:31

Çevreyolu olma yolunda hiç bir kriteri karşılamayan çevreyolunda yine kaza olmuş. Tabii ki TCK ve Ulaştırma Bakanlığı yine üç maymunu (görmez, duymaz, bilmez) oynar. Yeni çevreyolu yapmak için kaç kişinin ölmesi, yaralanması, kaç aracın perte çıkması gerekiyor?

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi