Eskişehir’de zamlı faturalara sert tepki!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de zamlı faturalara sert tepki!
A
a

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Eskişehir Şube üyeleri yüksek elektrik ve doğalgaz faturalarına tepki gösterdi. Üyeler Türkiye tarihinde görülmemiş bir pahalılığın emekçileri vurduğunu ifade ederek, zamların geri alınmasını istedi.

Sütiş Eskişehir
Sağlık Emekçileri Sendikası Eskişehir Şube üyeleri Yunus Emre Devlet Hastanesi önünde bir araya geldi. Üyeler yanlarında getirdikleri yüksek elektrik ve doğalgaz faturalarına tepki gösterdi. SES Şube Yönetim Kurulu Adına açıklama yapan Erhan Kamış zam tufanı 2022 yılında da devam ediyor diyerek, “Emekçilerin giderek zorlaşan yaşamları daha da çekilmez olurken, evlerimize gelen doğalgaz, elektrik faturaları, yaptığımız temel gıda maddelerinin faturaları artık karşılayamayacağımız rakamlara ulaşmıştır. Bugün neredeyse her birimizin evlerine 400-500 liradan başlayan elektrik faturaları, 1000 lirayı aşan doğalgaz faturaları gelmektedir. En küçük market harcamalarımız 500 lirayı bulmakta, 4 kişilik bir emekçi ailesinin bu koşullarda bir ayı çıkarmasına imkan kalmamaktadır. ‘Eskiden kaşıkla verilen zamlar, kepçeyle geri alınır derdik.’ Şimdi damlalıkla verilen zamlar kepçeyle alınıyor. Emeği ile geçim mücadelesi tüm kesimlerin biraz nefes almasını sağlamak için fahiş zamlar geri alınmadır” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tüketici 15 Ocak 2022 18:46

Çokda zor değil eskişehir belediyeleri konutlara bedava elektrik versin. Hem hizmet olur siyaset iddia ve hizmet işidir. Hadi buyrun bedava elektrik ilk siz olun. Alın oyları.

12 5 Cevap Yaz
Esra 28 Ekim 2021 06:16

Kayıt parası o kadar abartılı ki bin pişman oluyoruz kayıt yaptirdigimiza

4 10 Cevap Yaz
Aylin 27 Ekim 2021 23:38

3.ek tercih olsun gidip kitap aldım sınava katılacak gibi ders çalışıyor um lütfen

8 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi