Eskişehir’de Yüz Güzeli Finali

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de Yüz Güzeli Finali
A
a

Yüz Güzeli Türkiye’nin demosu Eskişehir’de Midas Yapım tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılmıştı. Yoğun ve uzun bir çalışma sergileyen proje geçtiğimiz gün büyük finalini gerçekleştirdi.

Sütiş Eskişehir
            Eskişehir’de Yüz Güzeli Finali
30 Nisan Pazar günü akşam gerçekleşen törene başta elenenler ve finalist adaylar olmak üzere Eskişehir halkı da yoğun katılım gösterdi. Ulusal basının da ilgisini çeken proje Es TV, Show Türk VT ve Starlife TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Ünlüler Eskişehir’de buluştu

Ünlü model Tuğba Özay yarışmanın sunuculuğunu üstlenirken Show TV yapımcılarından Serdal KARA Eskişehir’in tanınmış yüzü Yeşilçam’ın unutulmayan abisi Nuri Alço  ve  Türkiye’nin başarılı magazin habercisi Burhan Akdağ jüri koltuğunda yerini aldı. 
 
Ödüller takdim edildi

Demosu yapılan Yüz Güzeli Eskişehir’de ilk 3’e giren yarışmacılara ödülleri verildi. Birincilik tacını Damla Yapar takarken, aynı zamanda Show Türk ekranlarında ‘Yolculuk Nereye?’ programının sunuculuğunu ve sponsorlar tarafından verilen 10.000 TL  para ödülünü de kazanmış oldu. Sevilay Dirican ise ikincilik ödülü ile ödüllendirildi. Dirican ayrıca Starlife Dergisi’nin kapak modelliğini kazandı. Çok yakında başlayacak olan 5 Arkadaş sinema filminde ise rol almayı hak eden  üçüncülük kuşağını takan güzel de Ebru Olçay oldu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi