Eskişehir'de yolun ortasına bırakıp gittiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yolun ortasına bırakıp gittiler
A
a

 Eskişehir’de cadde üzerine gelişi güzel bırakılan kiralık elektrikli scooterlar gereksiz yer işgal ettiği gerekçisiyle tepki topladı.   

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’in trafiği en işlek olduğu caddelerden olan Cengiz Topel Caddesi’nde, kiralanan elektrikli scooterların park edilme şekli şaşırttı. Cengiz Topel ve Şair Fuzuli Caddeleri kesişiminde bulunan trafik ışıklarının 20 metre gerisinde bulunan iki kiralık scooterdan birinin yola gelişi güzel yatırıldığı, diğerinin de onun yanına konumlandırıldığı görüldü. Bilinçsiz kullanıcıların bu hareketi araç sürücüleri başta olmak üzere çevreden tepki topladı. 
              
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet Metin 23 Eylül 2022 16:47

Elektrikli scooterler için bir yaptırım olmalı. Çoğu trafik kurallarına aykırı olarak kullanılıyor. Ters yollar, kaldırımlar, araçların arasından kontrolsüz geçmeler vs. İş bitince de yolun kenarına atılıyor. Kiralayan firmalara mutlaka ceza kesilmeli. Nasıl olsa kiralayan kişi belli, ne kadar süre kullanıldığı belli, nereye bıraktığı belli. Firma cezayı ödedikten sonra, kiralayan kişiyle arasında oluşacak sorunu halletsin.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi