Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir’de yollar göle döndü, bodrumları su bastı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de yollar göle döndü, bodrumları su bastı!
A
a

Eskişehir’de etkisini yoğun şekilde gösteren sağanak yağış sonucu sokaklar göle dönerken, birçok apartmanın giriş ve bodrum katını su bastı.

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir için uyarısı yapılan sağanak yağış etkili oldu. Bir anda bastıran ve bardaktan boşalırcasına yağan yağmur, kent genelinde etkisini gösterdi. Özellikle Batıkent Mahallesi’nde yoğun şekilde etkisini gösteren sağanak yağış sonucu sokaklar göle döndü. Gideri tıkanan sokaklarda su birikintileri araç ve yaya ulaşımına engel oldu.

Bölgede bulunan birçok apartmanın girişini, bodrum katını ve garajını su bastı. Hayatın durma noktasına geldiği alanlara itfaiye ve Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri sevk edildi. Ekipler tıkalı giderlerin açılması ve apartmanlarda biriken suların tahliyesi için çalışma başlattı.

“Islanan yerler kaç aydır kurumadı”
Batıkent Mahallesi Öner Sokak’ta giderlerin tıkanması sonucu oluşan su birikintisi, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sokakta bulunan birçok apartmanın giriş ve bodrum katlarını su bastı. Evlerinin bodrumu yağmur suyuyla dolan vatandaşlar “Daha önce de buraya kadar su doldu. Çocuklarım kaç defa çekti. Uzun zamandır kurumuyor. Kapı açık olmasına rağmen kaç aydır kurumadı” diyerek isyan etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2023 28 Ağustos 2022 14:16

Az kaldı geliyor gelmekte olan eskişehir yatırım hizmet görecek bu yarışta cumhur ittifakı göğüslüycek zaferi haydi eskişehir sıra senin.

2 2 Cevap Yaz
Oguz 28 Ağustos 2022 03:22

Hâlâ daha inşaat kotları - 48 - 63 olarak yapılmaya devam edecek mi!  Ne zaman düzenleme yapılacak bu büyükşehir belediyesi imar müdürlüğü tarafından! Bu yetki tümüyle yerel yönetimlerde! Ve artık yağışlar değişti ne zaman harekete geçecek belediye! Daha ne bekliyor.

0 3 Cevap Yaz
Mustafa Ali 27 Ağustos 2022 17:55

Bir iki yer su bastı sanki şehrin genelini bastı gibi haber yapmanız çok yanlis

4 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi