Eskişehir'de yol müjdesi! Büyükşehir açıkladı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yol müjdesi! Büyükşehir açıkladı...
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Tepebaşı ilçesi Sütlüce Mahallesi ve Esentepe Mahallelerinde imar planına uygun olarak kent içi ulaşımı rahatlatacak yeni caddeler açılmasına yönelik çalışmalar başlatıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberleri...

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde öncelikle Marmaralı Sokak'ta imar planına uygun olarak kamulaştırılan binalar yıkılarak yolun genişliği plana uygun hale getirildi. Yol genişliğinin imar planında 20 metre olması nedeniyle altyapı zemin iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini belirten yetkililer, Marmaralı Sokak devamında bulunan Yaylalar ve Sırma Sokak'ta da  bu kapsamda imar planına uygun genişliğin sağlanacağını ifade ettiler.

Ayrıca Türkiye Cumhuriyet Karayolları'nın sorumluluğundaki Ankara Çevre Yolu'ndan Sivrihisar-2 Caddesi'ne bağlantı sağlayacak (Eski İsmar Yanı) yol açma çalışmaları da devam ediyor. Yeni caddelerin araç trafiğine açılması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten yetkililer, ilgili kurumlarca alt yapı çalışmalarının tamamlanması ve asfalt kaplama işlemlerinin ardından caddelerin araç ve yaya trafiğine açılacağını ifade ettiler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Miray 19 Mart 2020 00:29

Batıkent’in girişi ne olacak ulaşım mecburi, baksan köprüsünden geçiyoruz niye ana yoldan dönüş iptal

0 0 Cevap Yaz
Ali Haydar 18 Mart 2020 22:58

Bu Marmaralı sokak zaten vardı. Binalar temizlenince yenilenince belediyeye düzenlemek kaldı. Bu imar planını kim yaptı hangi tarihte? Kaldı ki bu sokağın şehir merkezi ile ne alakası var. Zaten mevcut bir yol. Ismar bağlantı yolu çok ve çok gereksiz zaten o yolun 2 alternatifi var. Kontrolsüz bir şekilde otogar trafik ışıklarına denk gelecek! Nasıl olacak sivrihisar caddesine giriş? Oraya bir göbek mi yapılacak acaba? Ama.21 sene boyunca helâl olsun Haller sonrası yeni bir otoban gibi projeler gördüm bu şehirde! Nayman sokak ne zaman açılacak? Olası bir depremde binalar yıkıldıktan sonra mı? Ya da yine mahkemede kaybedildi mi? Bir de şu imar planına işlenmiş olan Ali Fuat Güven caddesi ve Şahin caddesi arası bağlantı yolu! O ne zaman açılacak? Çok güvendiğim bir kişiden yapılacağını duyunca gerçekten helâl olsun dedim hocamız yapacak ne güzel olacak demiştim! Ama konuşmanın üzerinden yaklaşık 5 yıl geçti! Yani 2-3 sene önce bitirilecekti ! Ne oldu şimdi!

1 7 Cevap Yaz
Murat

Tebrik ederim, 10 Numara Beş Yıldız bir yazı, şehrin durumunun enfes bir özeti!!!

0 2
Muro 18 Mart 2020 22:57

O yapılacak yolun kime faydası olacak sırma sokakta başlayıp marmaralı sokakta son bulacak çevreyoluna bağlanmıyor marmaralı sokağın devamı Bilgeç caddesi ne olacak

0 4 Cevap Yaz
hee 18 Mart 2020 20:28

ne gereği var masraf yapmaya düşünsenize hava kirlenmesi. trafik kazaları stres vb boş ver sen bisikletini hatırla hee valla bütün sorunlar çözülür

3 5 Cevap Yaz
Yazık 18 Mart 2020 13:19

Ama yol yabtılar yeğenim, diyenlere yaranamayacaklar maalesef..

2 2 Cevap Yaz
Gerçekten çok yazık

Bu yol zaten vardı! Biliyor musun bu yolu da konuşuyorsun? Ya yol görmedin ya da alkışa devam.

1 6
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi