Eskişehir'de yoğun yağış tramvayı da vurdu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yoğun yağış tramvayı da vurdu!
A
a

Eskişehir’de sağanak yağış sebebiyle bazı hatlarda yaşanan arızalar tramvay seferlerinin durmasına sebep olurken vatandaşlar mağdur oldu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberleri: Eskişehir’de sağanak yağış sebebiyle bazı hatlarda yaşanan arızalar tramvay seferlerinin durmasına sebep olurken vatandaşlar mağdur oldu.
Şehir içi tramvay hatları, yoğun yağış sebebiyle çalışamaz hale geldi. Yağmur altında ıslanan vatandaşlar evlerine gitmek amacıyla tramvay duraklarına koştu, ancak tramvay seferleri gerçekleşen arızadan dolayı çalışmadı. Mağdur olan vatandaşlar duraktan çıkarak gidecekleri yere yürüyerek gitmek durumunda kaldı. Durakların ve tramvayların içerisinde uzun zamandır seferlerin başlamasını bekleyen vatandaşlar, arızanın uzun süredir devam ettiğini ve seferlerin ne zaman başlayacağını bilmediklerini belirterek tepki gösterdi.
Edinilen bilgiye göre Emek mahallesinde yağmur sularının tramvay hattına sürüklediği büyük taş parçaları yolu kapattı. Kapanan tramvay yolu, seferlerin aksamasına ve sonrasında da durmasına neden oldu. Arızanın en az 1 saat daha devam edeceği belirtildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Rezillik Bedava 21 Haziran 2021 21:53

Büyükşehir belediyesi, instagramdan çicekli böcekli, tramvaylı parklı resimler paylaşıp, altınada; Gününüz güzel olsun, hayırlı işler bol güneşler diye paylaşım yapacağına şehrin alt yapı sorununa bir çözüm bulsa iyi olur. Zira bu şehrin gerçekleri, instagramın toz pembe belediyecilik fotoğraflarını ezer geçer. Bu şehrin sorunlarını halının altına süpürmek, uzun vadede şehrin geleceğine zarar veriyor. Gözler kör kulaklar sağır, görmedim, duymadım, bilmiyorum aferin aferin devam böyle..

0 3 Cevap Yaz
Feyzullah Kibar 21 Haziran 2021 21:41

Bugün aşırı yağmur yüzünden alanönü cumhuriyet bulvarında rögarlar taştı. Daha bu manzara ne kadar devam edecek ? Şehrin belediyeleri hiç çözüm odaklı çalışmıyorlar. Hepsi günü kurtarmanın derdinde. Şehirde adam akıllı bi muhalefette yok ki çalışan belediye olsun. Nasıl olsa oylar cepte diyen belediyelerin hiç kendilerini fark ettiren bir çalışmaları yok. Belediyecilik kavşaklara çiçeklerle peyzaj yapmak mıdır ? Yoksa süs havuzlu parklar yapmak mıdır ? Hele odunpazarı belediyesinden hizmet alabilmek, her mahallenin harcı değil. Niye mi ? Kırmızı toprak mahallesi muhtarı bile, belediyenin zaten mecburi hizmeti olan yol bakım ve onarım hizmetlerine ALLAH RAZI OLSUN diyecek hale gelmiş. Bu skandal 3 gün önce İstikbal gazetesinde haber bile oldu.

0 3 Cevap Yaz
Serhat Kağan 21 Haziran 2021 21:22

Şehrin ciddi bir alt yapı bakım ve yenileme ihtiyacı var

0 3 Cevap Yaz
Şafak 21 Haziran 2021 21:22

Neden insanları yürütüyorlar ? Hani tramvay acil durum otobüsleri vardı ? Hani nerdeler ?

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi