Eskişehir'de yoğun çalışma! Kent genelinde...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yoğun çalışma! Kent genelinde...
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, trafik güvenliği için kent merkezinde başta yaya geçitleri olmak üzere, okul önleri ve şehir içi yol çizgi boyama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin şehir merkezi, ilçe ve mahalle yollarında bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan yollar başta olmak üzere boyası deforme olan tüm yollarda trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla şerit ve çizgi boyama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Ekipler son olarak Atatürk Bulvarı ve Tarih Bulvarı’nda yol çizgi boyama çalışması gerçekleştirdi.
Özellikle kent merkezinde yaya geçitleri, okul önleri başta olmak üzere çalışmalara ağırlık veren ekipler, kent içi yollarda deforme olan yol şeritlerini de hızla yapıyor.
Çalışmaların yaz döneminde devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sürücüleri de çalışma yapılan alanlarda trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.
Kent merkezi ile birlikte ilçe ve kırsalda da yol çizgi boyama çalışmalarını sürdürecek olan ekipler, sürücülerin trafik güvenliği için yoğun mesaisine devam edecek.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hdyn 28 Mayıs 2022 18:12

Yaz geldi cocuk psrklarinda calisma yapiyorlar parklar kapali allah akil fikir versin belediyeyi yonetenlere

0 0 Cevap Yaz
Tatar 27 Mayıs 2022 21:31

İnsanlara kapısının önüne park edecek yer bırakmadınız Allah bildiği gibi yapsın

1 5 Cevap Yaz
Baran 27 Mayıs 2022 21:18

Trafikte geçiş üstünlüğü her zaman Tramvaya aittir kimse itiraz etmesin! Yavaş gitse de trafiği perişan etse de ortalığın anası ağlasa da tıngır mıngır bu işler böyle!

1 6 Cevap Yaz
Vatandaş 27 Mayıs 2022 20:35

Belediyelerimiz de asfalt çalışmaları yapsa hiç fena olmaz yatmak tan vakit bulurlarsa

4 9 Cevap Yaz
Armutlulu Hasan 27 Mayıs 2022 17:01

Şehrimizde Trafik sinyalizasyon lambalarının mutlaka ama mutlaka akü ve kondansatör gibi ikinci enerji kaynakları ile beslenmesi lazım. Mesela Odunpazarında, çat diye elektrikler kesiliyor. Bu kesintiden tabi ki trafik lambalarıda nasibini alıyor. Sonra lambalar çalışmayınca öyle bir trafik oluşuyor ki; Yol kimdeydi, geçiş üstünlüğü kimin hepsi birbirine karışıyor. Özellikle yayalar için çok büyük bir problem oluşturuyor. Trafik lambaları, sadece şehir elektriğine bağımlı kalmamalı. Yıl olmuş 2022 halen her elektrik kesintisinde trafik lambaları devre dışı kalıyor. Elektrik gelince bu sefer sinyalizasyonların zamanlamaları birbirlerine uymuyor. Çoğunluğu kesilen ve yeniden verilen enerji yüzünden bazen yeşilde veyahut kırmızıda takılı kalıyor. Esas bu soruna el atılmalı...

2 2 Cevap Yaz
Okur 27 Mayıs 2022 15:15

Siz bu çalışmayı nerde yapıyorsunuz eskişehir de böyle Bi çalışma görmüyoruz da.

6 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi