Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir’de yine zarar! Yerle bir edildiler…

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de yine zarar! Yerle bir edildiler…
A
a

Porsuk çayı kenarının rengarenk çiçeklerle süslendiği beton saksılar yerle bir edildi. Hizmet düşmanlarının sürekli zarar verdiği saksılar, bu kez bir kamyon sürücüsünün kurbanı oldu.

Sütiş Eskişehir
Eski Otogar mevkiinden geçen Porsuk Çayı etrafına Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleştirilen ve birbirinden güzel süs bitlikleri ile donatılan beton saksılara, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir kamyon sürücüsünün çarptığı ileri sürüldü. İstikbal’in haberine göre, gece saatlerinde yaşandığı öğrenilen kazada, kamyon suya uçmaktan çarptığı saksılar sayesinde kurtuldu. Kent içi dolmuş durağının civarındaki saksıların yerle bir olduğu sabah saatlerinde görüldü. Gelen ihbar üzerine bölgede Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından zarar tespit çalışması başlatıldı. Saksılara çarpan araç sürücüsünün bulunabilmesi amacıyla, kamera görüntülerinin de inceleme altına alındığı öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Çerkez murat 20 Temmuz 2021 11:57

Yahu burası öyle bir bölge ki; belayı sevmeyen burdan uzak dursun. Köprü üstündeki yolda güpegündüz trafik polisleri uygulama yaparken, hemen yanı başında yoldan geçen erkekleri yakışıklım gel seni eğlendireyim diye taciz eden kadınlar var. Bu kadınlara kanıpta peşine düşenin vayyy haline.. Daha neler var neler, tam bir dümenci, kolpacı yuvası bu bölge..

0 2 Cevap Yaz
Aras bey 20 Temmuz 2021 11:47

Eski otogar tarafındaki porsuk kenarında hep problemli tipler takılıyor zaten. Ben bu yapılana saşırmadım doğrusu.. Eskişehir emniyeti ne hikmetse bu bölgedeki asayiş sorunlarını görmüyor. Sarhoşu, balicisi, bonzaicisi, yan kesicisi, fuhuş pazarlığı yapanı ne ararsan var burada. Birde şehrin orta yeri olacak, resmen sabıkalıların ve netameli tiplerin mekanı haline gelmiş bir yer. Gece buraya yolu düşen kendini kollasın, ayık olsun yeter

0 2 Cevap Yaz
Adil 20 Temmuz 2021 11:40

Nerde kopuk var porsuk kenarında ya nolacağıdı ?

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi