Eskişehir’de yeniden "zafer" diyen üç başkandan ilk mesajlar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de yeniden "zafer" diyen üç başkandan ilk mesajlar!
A
a

Eskişehir’de seçimlerden bir kez daha zaferle ayrılan Yılmaz Büyükerşen’den ilk mesaj: Atatürk’ün hayal ettiği şehir

Sütiş Eskişehir

Arif Anbar / ÖZEL HABER

Eskişehir'de 31 Mart Yerel Seçimleri’nden yeniden zaferle ayrılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Yılmaz Büyükerşen, “Eskişehir bugün, Atatürk’ün Cumhuriyeti kurarken hayalini kurduğu şehir. Bütün amacımız, şehir merkezimizle birlikte 12 ilçemizi de her açıdan geliştirmek için çalışmak olacak” dedi.
Seçim sonuçlarının ardından açıklama yapan Büyükerşen, “Ben ve seçilen 12 ilçemizin başkanları ve meclis üyelerimizle birlikte, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya, hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. Kimseyi ötelemeyeceklerinin ve kimseyi kimseden ayırmadan herkese en iyi hizmeti götüreceklerinin altını çizen Büyükerşen, “Eskişehir, hem Osmanlı Devleti’nin hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin filizlendiği, yeşerdiği topraklardır. Bu toprakların ruhuyla bütünleşen insanları olarak Eskişehirliler, her zaman her yerde en iyisine layıktır” ifadelerini kullandı. Eskişehir’in bugün, Atatürk’ün Cumhuriyeti kurarken hayalini kurduğu şehir olduğuna dikkat çeken Büyükerşen “Bütün amacımız, şehir merkezimizle birlikte 12 ilçemizi de her açıdan geliştirmek için çalışmak. Ayırt etmeksizin tüm ilçe belediye başkanlarımızla birlikte, elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘AKP iktidarının vadesi doldu’
Odunpazarı Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Kazım Kurt da seçim sonuçlarına ilişkin “Bu seçim sonuçları gösteriyor ki; Türkiye’de AKP iktidarının vadesi dolmuştur. AKP seçmenin dahi kendi partisine inancı ve güveni sekteye uğramıştır” dedi. İstanbul ve Ankara olmak üzere seçmenin verdiği mesajın çok değerli olduğunu belirten Kurt, şunları kaydetti:
“Şimdi söz verdiğimiz gibi daha çok çalışacak, sosyal, halkçı, katılımcı bir anlayışla daha mutlu bir Odunpazarı için projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz.”


‘Yine yılmadan çalışacağız’
Tepebaşı halkının yeniden seçtiği Belediye Başkanı Ahmet Ataç da “Ne mutlu bize Eskişehir gibi yurdumuzun dört bir yanında güzel ve mutlu bir sona ulaştık” dedi. Bir kez daha seçilmenin onurunu yaşadığını belirten Ataç, “Yurttaşlarımızla omuz omuza kentimizi ve ülkemizi daha güzel günlere ulaştırmak için yılmadan çalışacağız. Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık yolu olacak. Şükranlarımı sunuyor, ülkemize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esnaf 2 Nisan 2019 17:03

Ne kadar gururlansak azdır.Ne mutlu Eskişehirliyim diyene.....

2 5 Cevap Yaz
Eskişehir 2 Nisan 2019 13:29

Tebrikler

3 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi