Eskişehir'de yeni kazanç kapısı oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yeni kazanç kapısı oldu!
A
a

Eskişehir ve Türkiye'de bir çok kurumun kullanımını zorunlu hale getirdiği, çeşitli yollardan ücretsiz olarak ve çok kısa sürede temin edilebilen HES kodu ve seyahat izin belgesi alma işlemleri bazı işletmeler için para kazanma kapısı oldu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir ve Türkiye'de bir çok kurumun kullanımını zorunlu hale getirdiği, çeşitli yollardan ücretsiz olarak ve çok kısa sürede temin edilebilen HES kodu ve seyahat izin belgesi alma işlemleri bazı işletmeler için para kazanma kapısı oldu.
Kent merkezindeki bir otobüs ve tren bileti satış noktasında cama yapıştırılan yazılarda, internet üzerinden HES kodu işlemlerini yapmak isteyenler için duyurular yer alıyor. Yazılardan ilkinde “Estram kartına HES kodu yükleme işlemi yapılır”, ikincisinde, “HES kodu alınır” ve sonuncusunda ise “65 yaş üstü için seyahat izin belgesi alınır” yer alıyor. Daha çok yaşlılar ve interneti pek kullanamayan vatandaşlar bu ilanlar sayesinden 5 lira gibi bir ücret ödeyerek HES kodlarını alabiliyor.

Ücretsiz olarak kolayca edinilebilir
HES kodu e-Devlet üzerinden, HES (Hayat Eve Sığar) uygulamasıyla ve cep telefonlarından SMS atma yoluyla ücretsiz olarak edinilebilir. Seyahat izin belgesi için yalnızca e-Devlet sistemi kullanılabilirken, Eskart ile HES kodunun eşleştirilmesi işlemi www.eskisehir.bel.tr veya www.estram.com.tr adreslerinden kolayca ve ücretsiz olarak gerçekleştirilebiliyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
5 lira 19 Kasım 2020 17:17

Ucuz diye yaptırılabilir ama şöyle de bir gerçek var, bu memlekette 65 milyon insan her ay zorunlu olarak 2.5tl özel iletişim vergisi ödüyor. 65 milyon ile çarpın bakalım, o kadar ucuz muymuş... Haram zıkkım olsun...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi