Eskişehir'de yarından itibaren...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yarından itibaren...
A
a

Eskişehir'de günlerdir yaşanan aşırı sıcakların bu hafta sonundan itibaren etkisini yitirmesi bekleniyor. Yarın sabah saatlerinden öğlene kadar Eskişehir yağış alabilir

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir hava durumu: Eskişehir'de ve ülkemizde bu hafta normalin üzerinde sıcaklık yaşandığını belirten Meteoroloji Uzmanı Salim Ata Aydın, hafta sonu hava sıcaklığının düşeceğini söyledi.
Bu hafta ilimizde mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık yaşandı. Sıcaklığın hafta sonu mevsim normallerinde devam edeceğini ancak önümüzdeki hafta yine yüksek sıcaklık beklendiğini belirten Meteoroloji Uzmanı Salim Ata Aydın, “Aslında ekstrem bir sıcaklık yaşıyoruz. 3 Eylül itibariyle Eskişehir görmediği sıcaklığı gördü. 38 dereceyi gördük daha önce hiç görmemiştik. Bu sıcaklık hafta sonu mevsim normallerine düşecek. Hafta başında tekrar hava sıcaklıkları artacak. Bu nedenle yüksek sıcaklık nedeniyle orman yangınlarına karşı uyarıyoruz” dedi. 

Eskişehir'de Cumartesi sabahı yağmura uyanabiliriz

Öte yandan, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün sitesinden alınan bilgilere göre, Eskişehir'de bu gece sabaha karşı yağmur başlayabilir. Gökgürültülü sağanak olarak kendini göstermesi beklenen yağmurun, öğle saatlerine kadar sürmesi, öğleyin etkisini yitirmesi bekleniyor.

 
Kaynak : Esra Ünlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi