Eskişehir'de yangın paniği! Cep telefonu patladı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yangın paniği! Cep telefonu patladı...
A
a

Eskişehir'de şarjda unutulan cep telefonunun bataryası patladı, apartmanda can pazarı yaşandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir'de şarjda unutulan cep telefonu bataryasının patlaması sonucu apartmanda çıkan yangın korkulu anlar yaşattı. İstikbal Gazetesi'nin haberine göre olay dün akşam saatlerinde Ihlamurkent Mahallesi Nilüfer Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir alışveriş merkezinin üzerinde yer alan çok katlı binanın 3. Katındaki daireden yükselen dumanlar kısa sürede tüm binayı sardı.
Apartmana yeni taşındıkları öğrenilen ailenin kaldığı dairede telefon bataryasının patlamasıyla birlikte çıktığı iddia edilen yangın sırasında, binada ikamet eden ve aralarında küçük çocukların da yer aldığı çok sayı kişi büyük bir panik yaşadı.
Adeta can pazarının yaşandığı binanın alt katında oturan vatandaşlar panik içerisinde sokağa fırlarken, bir çok kişi de çıktıkları balkonlarında kurtarılmayı bekledi.
Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri başta olmak üzere sağlık, ESGAZ ile polis ekipleri de seferber edildi. İtfaiyenin söndürme çalışmasının ardından evlerinde mahsur kalan ve dumandan etkilenen şahıslara 112 sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Yangın olayı ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi