(Özel) Sloganları ’Nerede Bir Canlı Varsa Bu Gece Aç Uyumayacak’

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç (Özel) Sloganları ’Nerede Bir Canlı Varsa Bu Gece Aç Uyumayacak’
A
a

Kendi Aralarında Topladıkları Paralarla Sokak Hayvanları Çuval Çuval Mama Aldılar

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde duyarlı hayvan sever gençler, her gün kendi aralarında topladıkları paralar ile sokak hayvanları için mama alıp her gece kırsal alanlara ve köylere düzenli mama götürerek onların hayata tutunmalarını sağlıyorlar.
Ana yol kenarları ve kırsal alanlarda hayvanların barındığı alanlara yem bırakan duyarlı gençler hayvan severlerin de desteğini bekliyor. Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren hayvan sever Nural Çakmak, soğuk günlerin başladığı şu günlerde kırsaldaki can dostlarına mama dağıtımına devam ettiklerini söyledi. ’Nerede bir canlı varsa bu gece aç uyumayacak’ sloganı ile hareket ettiklerini anlatan Çakmak, “Hayvan sever duyarlı arkadaşlarımız ile beraber, soğuk günlerin başladığı zamanlarda kırsaldaki can dostlarımıza mama dağıtımına devam ediyoruz. Soğuk günlerin devam ettiği günlerde her zaman yaz kış demeden kırsaldaki bu can dostlarımıza mama desteğimiz devamlı sürecektir. Hayırseverlerin de mama desteklerini bekliyoruz” dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 10 Eylül 2021 09:01

Çocuklar, kadınlar, yaşlılar işkence g9rüyor kaçırılıyor neler yaşıyor insan için bukadar uzun uzun haber yapıyormusunuz acaba?

1 0 Cevap Yaz
DKC 9 Eylül 2021 11:53

Aahh ahhh.. Ne geliyorsa hayvanların başına geliyor. Şu dünyada hayvan olmakta zor. Yazık kim bilir nasıl ızdırap çekti. Ağzı var dili var ama şuram ağrıyor, buram sızlıyor, acıyor diyemiyor. Acıktım susadım diyemiyor ve başına gelen çok üzücü bir durum. İnşallah iyileşir.. İyileşirde özgürce koşmaya, yürümeye devam eder. İnşallah bir sahipleneni olur

1 2 Cevap Yaz
Mecit 9 Eylül 2021 11:46

Senin ben olmayan vicdanınıda, tenekeden bozma yürüyen tabutunuda, seninde....

1 2 Cevap Yaz
Bence 9 Eylül 2021 11:44

Ben bu sürücünün yaptığını çocukluğuna veriyorum ama bilin bakalım ne çocukluğuna

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi