Eskişehir'de vezneler hafta sonu açık olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de vezneler hafta sonu açık olacak
A
a

Odunpazarı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, hafta sonunda da mesai yapacak. Hizmet almak isteyen vatandaşlar, 26-27 Mayıs tarihlerinde 09.00-16.00 saatleri arasında vezneleri kullanabilecek. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, vatandaşların Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerini yapacak; 6736 ve 7020 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan borçlarının taksitlerini ödeyecek vatandaşların işlemlerinin daha rahat yapabilmeleri için hafta sonları çalışacak. Son ödeme tarihinin 31 Mayıs Perşembe günü olduğunu vurgulayan yetkililer, 26-27 Mayıs Cumartesi ve Pazar Günü 09.00-16.00 saatleri arasında gişelerin açık olacağını söyledi. Yetkililer, belirtilen saatler arasında vatandaşların ödemelerini yapabileceğini kaydetti. 
Vatandaşların yoğun bir şekilde ödemelerini gerçekleştirdiğine dikkat çeken yetkililer, vatandaşların mağdur olmamaları için ödemelerini son güne bırakmaması gerektiğini belirtti. Yetkililer, vatandaşların cezalı durama düşmemek için 2018 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin birinci taksit ödemelerini 31 Mayıs Perşembe günü mesai bitimine kadar yapabileceğini ifade etti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi