Eskişehir’de vatandaşlara sokakta tel örgü şoku!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de vatandaşlara sokakta tel örgü şoku!
A
a

Vişnelik Mahallesi'nde Çarşamba Pazarı'nın kurulduğu sokak olan Tuncay Sokak ve Kanal Sokak arsa sahibi tarafından tel örgülerle kapatıldı.

Sütiş Eskişehir
Mahalle sakinlerinin iddiasına göre belediye ile arsa sahibi arasında yıllardır süren anlaşmazlık, bu sonucu doğurdu.
Kapatılan sokakların başına uyarı levhası asılmaması nedeniyle sokaklara girip dönmek zorunda kalan sürücüler, "Yol böyle mi kapatılır?" diyerek duruma tepki gösterdi. Çarşamba günü ise pazarın kurulup kurulamayacağı merak konusu oldu.
Kaynak : Hilal Köver
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cem 30 Nisan 2022 12:52

Avrupa şehrine çok yakışıyor

0 0 Cevap Yaz
Malıçlı 30 Nisan 2022 10:42

Eğer memlekette kanun yasa varsa, savcılığın bu adamı çağırıp, Hayırdır, devletin yolunu kapatmak nerden çıktı ? diye hesap sorması lazımdır. Yol kesmek, yol kapatmak suçtur. Sebebi ne olursa olsun hiç kimse yol kesemez, yol kapatamaz

0 0 Cevap Yaz
Çobanoğlu 30 Nisan 2022 10:25

Şayet mülk sahibinin elinde, sokakları kapattıracak tarzda bir mahkeme kararı yok ise bu yaptığı suçtur. Kolay mı öyle ben alacaklıyım sokağıda kapatıyorum demek ??? Sokaklar halka açık, halkın ulaşımını sağlayan, belediyenin denetiminde ve sorumluluğunda olan bir nevi hazine arazileridir. Zengin olmak, mal mülk sahibi olmak, sizi aynı zamanda sokağında sahibi yapmaz. Bence belediye ve gerekirse çevre şehircilik bakanlığı bu kişiye derhal müdahale etmeli... Bu ne cesaret ? Hiç kimse kanun ve yasalardan üstün değildir. Herkes haddini bilecek

0 0 Cevap Yaz
Cihan 30 Nisan 2022 10:03

Yani ne denir ki ? Nasıl bir mal mülk sevdasıymış be arkadaş ! Vatandaşların kullandığı yollara bile tel çektiriyor... Hiç ölmeyecek gibi, mal mülk aşkına gözü dönmüş insanları Allah ıslah etsin ! En nihayetinde bir sebepten öleceksin, öte tarafa bir ufak çakıl taşı bile götüremeyeceksin. Bu kibir niye ? Hey gidi dünya, kimleri kimleri ağırladı. Kimler geldi geçti.. Sultan Süleymana kalmadı..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi