Eskişehir'de vatandaşa zamlı tarife sürprizi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de vatandaşa zamlı tarife sürprizi!
A
a

Eskişehir'de taksi ücretlerine büyük zam geldi. Dün itibariyle taksimetreleri değişen taksiler zamlı tarifeden yolcu taşımaya başladı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de taksi ücretlerine büyük zam geldi. Yüzde 50 oranında zammı bindikleri taksilerde öğrenen vatandaşlar ise kötü sürpriz yaşadı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi UKOME kararıyla taksi ücretlerine yüzde 50'lik zam kararı alındığı belirtilirken, taksilerdeki taksimetrelerin bugün ayarlanmasına başlandığı belirtildi.  Buna göre, açılış ücretinin 10 liradan 15 liraya, kilometre ücretinin de 10 liradan 15 liraya çıkarıldığı belirtildi. Bekleme ücreti de 60 kuruştan 80 kuruşa çıkarıldı.  Taksilerin plakalarına göre bugün sıraya konulduğu ve o sıraya göre taksimetlere yeni zamlı tarifeye göre ayarlama yapıldığı ifade edilirken, bugün bazı taksilerin zamlı tarifeden bazı taksilerin ise eski tarifeden hizmet vermeye devam ettiği görüldü.

VATANDAŞ TEPKİLİ
Taksimetreleri sabah ve öğlen saatlerinde zamlı tarifeye göre ayarlanan taksilere binen vatandaşlar yüzde 50 zamlı ücretlere tepki gösterdi. Medya Midas'ta yer alan habere göre, dün Eskişehir Büyükşehir Belediyesi UKOME'nin aldığı bazı kararlarla ilgili duyurular geçerken, zam kararı ile ilgili duyuru halen geçmemesi de dikkat çekti.  
 

  • Ankara'da açılış 12, kilometre 10 lira oldu
  • İzmir'de açılış 7 lira, kilometre 13 lira​ oldu
  • İstanbul'da açılış 12,95, kilometre ücreti 8,50 oldu 
  • Bursa'da açılış 10 lira, kilometre 9 lira oldu
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 28 Ocak 2023 11:51

Avrupa sehri oldugumuz ve mesafe kısa diye Vatandas cekiyor ceremeyi

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi