Eskişehir'de uyuşturucu tacirlerine ceza yağdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de uyuşturucu tacirlerine ceza yağdı
A
a

Eskişehir’de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları gerekçesiyle yargılanan 12’si tutuklu 14 sanığa hapis cezası yağdı. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında 14 sanık ve avukatları hazır bulundu. Haklarındaki suçlamaları dinleyen sanıklar, pişman olduklarını söyleyerek tahliye ve beraatlerini talep ettiler. 

Sanıklar hakkında karar veren mahkeme heyeti tutuklu olarak yargılanan; Bayram S., İbrahim G. ve Mustafa E.’ye ‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 30'ar yıl, Mehmet K. S. ile Koray T.’ye 22 yıl 17 ay 7'şer gün, Seda G.’ye ise 18 yıl 9 ay hapis cezası verdi. Hüseyin E. Ç. ve İsmet B.’yi 15 yıl 7 ay 15'er gün hapse mahkum eden mahkeme heyeti, Ramazan B., Selim A. ve İhsan K.'ya 12 yıl 6'şar ay, suça sürüklenen çocuklar H. B. ve S. S'ye ise 10'ar hapis ile cezalandırdı. 

Sanıklardan Yiğit Ş.'yi 6 yıl 3 ay hapisle cezalandıran heyet, suça sürüklenen çocuk H.B. ve Yiğit Ş.’yi, cezaevinde kaldığı süre gözönünde bulundurarak tahliye etti. 

Olay 

Olay, 2017 yılında gerçekleşti. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Yakalanan zanlılardan 12'si çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, iki zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi