Eskişehir'de uyarı: Yasaklar süresince bunlara dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de uyarı: Yasaklar süresince bunlara dikkat!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yeni kısıtlama ve tedbirler kapsamında Eskişehir halkının dikkat etmesi gereken bazı önemli konuları duyurdu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni kısıtlama ve tedbirler kapsamında alınan yeni kararlar doğrultusunda Eskişehir halkını uyardı. Buna göre,
  • İstisna getirilenler dışındaki tüm işyerlerinin hafta içi saat 20.00’de kapanacak olması sebebiyle tramvaylar hafta içi 21.00’e kadar çalışacak olup hafta sonu hizmet vermeyecek. Vatandaşlar güncel tramvay saatlerine http://www2.estram.com.tr/Haber/14116 üzerinden ulaşabilirler.
  • Hafta içi 21.00 sonrası ve hafta sonu toplu taşıma otobüslerle sağlanacak olup otobüs sefer saatleri ile ilgili ayrıca detaylı bir duyuru yapılacak.
  • Genelge kapsamında 20 yaş altı ile 65 yaş ve üzeri vatandaşlar toplu taşımadan hiçbir şekilde faydalanamayacak. İstisna kapsamında olan vatandaşlar BİLEM’e giderek istisna kapsamında olduğunu belgelemek ve Eskart’larını aktif hale getirmek zorundalar.
  • Halk Ekmek, Halk Süt ve Halk Yumurta satışının yapıldığı büfeler, sokağa çıkma kısıtlaması olan hafta sonlarında yalnızca Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Kalabak Su dağıtımı da sakalar aracılığıyla haftanın 7 günü devam edecek.
  • Hafta sonu su yüklemesi yapması gereken vatandaşlar 10.00-17.00 arasında ikametlerine en yakın sumatikten yükleme gerçekleştirebilecekler. Bu saat aralığı dışındaki acil su yüklemeler için vatandaşlar ALO 185 üzerinden kayıt oluşturarak ESKİ ekiplerinden destek alabilecekler.
  • Cadde üstü otoparklar yalnızca hafta içi 10.00-20.00 saatleri arasında çalışacak olup, bot ve gondollar ikinci bir duyuruya kadar hizmet vermeyecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi