Eskişehir'de umre isyanı: Ya götürün, ya parasını verin!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de umre isyanı: Ya götürün, ya parasını verin!
A
a

Eskişehir’de umre adayları geçtiğimiz günlerde kendilerini dolandırdığı iddiasıyla anlaştıkları firmanın önünde bir araya gelerek tepki göstermişti. Mağduriyet yaşayan onlarca kişi sorunun çözümü için söz konusu firmanın önünde bekleyişlerini sürdürüyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir geçtiğimiz günlerde umrecilerin dolandırıldığı iddiasıyla sarsıldı. Kentte umreye gitmek için anlaştıkları turizm şirketinin kendilerini dolandırdığını iddia eden yaklaşık 200 kişi firma önünde bir araya gelerek tepki gösterdi. Ellerindeki dekontları gösteren mağdurlar, duruma adeta isyan etti. Onlarca umre adayı sorunun çözümü için söz konusu firmanın önünde bekleyişlerini sürdürüyor. Firma yetkilileri umre adaylarının parasının kısa süre içerisinde ödeneceğini, umreye gitmek isteyenlerin de yine gönderileceğini ifade ederken, umre adayları ise bu sözlere inanmıyor. Umre adayları sorunun bir an evvel çözülmesini isterken, çaresizce bekleyişlerini sürdürüyor.

MAĞDUR OLDUK
Mağdurlardan Gürsan Vural, “Biz mağdur olduk. Bunu önlemek için bize firmanın yapacağı şu; Götüremiyorsak verirsin parasını, başka bir şey talep etmiyoruz. 2019 senesinde ben bu firmayla gittim, güven duydum. Böyle bir şey yaşanacağına ihtimal vermiyordum ama yaşandı. Söyleyecek bir şey bulamıyorum.”

HAZIRLIK YAPTIK
Mustafa Altuntaş, “2020 yılında 25 bin lira verdik, götürmediler. Gideceğiz diye çok para harcadık, hazırlık yaptık, gidemedik. Üzgünüz!”

BİZİ OYALADILAR
Hüseyin Sarı, “2020’nin 10. Ayında para yatırdık. Pandemi dolayısıyla gidemedik. Ondan sonra da bekledik. Şu tarih, bu tarih derken hep bizi salladılar. Meğer bizi dolandırmışlar.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Gürsan Vural 8 Mart 2023 15:04

Abi bizden bir tane daha yok. Tanışmak isterim seninle. Benim adım da Gürsan Vural :)

0 0 Cevap Yaz
iyilik iyiliktir 1 Mart 2023 12:09

o parayı bir garibana coluğa cocuga yardım yapsanız daha iyi olmazmıydı

1 1 Cevap Yaz
Saçma

Adamlara öyle bir laf demisinki sanki adamlar parayı pavyonda yemisde çocuklara yapsaydiniz demisin.

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi