Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de ulaşım düzenlemesi: Flaş duyuru!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ulaşım düzenlemesi: Flaş duyuru!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 10-11 Aralık’ta yapılacak olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi ara sınavları sebebiyle kampüslere ulaşım sağlayan tramvay ve otobüslerin çalışma saatlerinde değişikliğe gitti

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 10-11 Aralık’ta yapılacak olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi ara sınavları sebebiyle kampüslere ulaşım sağlayan tramvay ve otobüslerin çalışma saatlerinde değişikliğe gitti.
Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Hafta sonu gerçekleştirilecek Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi ara sınavları sebebiyle kampüslere ulaşım sağlayan tramvay ve otobüslerimizin çalışma saatlerinde değişiklik yaşanacaktır. Bu kapsamda Otogar-SSK, OGÜ-SSK, Otogar-OGÜ ve Şehir Hastanesi-Kumlubel tramvay hatlarımız 10 Aralık Cumartesi günü hafta içi sefer sıklıklarına göre, 11 Aralık Pazar günü ise Cumartesi sefer sıklıklarına göre hizmet verecektir. Otobüslerimiz ise hafta sonu çalışma düzenine ek olarak M4, K4, K63, S55, K26 hatlarımız saat 17.00'ye kadar hafta içi çalışma programına göre çalışacak olup, ESOGÜ Ekspres hattımıza ilave seferler konulacaktır. Araç kalkış saatlerine http://www.eskisehir.bel.tr üzerinden ulaşabilirsiniz. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.dediler.
 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi