Eskişehir'de Türkiye Moldova maçı oynanacak! Biletler satışta...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Türkiye Moldova maçı oynanacak! Biletler satışta...
A
a

Eskişehir A Milli Futbol Takımımıza ev sahipliği yapacak. Milli maçlarda büyük beğeni toplayan Eskişehir tribünlerine bu maçta da büyük iş düşüyor. Maçın biletleri satışa çıktı.

Sütiş Eskişehir
A Milli Futbol Takımı'nın Moldova ile oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçının öncelikli bilet satışı, Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı. Bilet fiyatları ise 1. Kategori 50 TL, 2. Kategori 30 TL ve 3. Kategori 15 TL olarak belirlendi. 

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 25 Mart 2019 Pazartesi günü saat 20.00'de Eskişehir Yeni Stadyumu'nda Moldova ile karşılaşacak. Bu müsabakanın öncelikli biletleri satışı Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı. Karşılaşmanın öncelikli bilet satışı, taraftarkulubu.tff.org sitesinde üç gün devam edecek. Her futbolsever en fazla iki bilet satın alabilecek. Biletler, ücretsiz kargo ile futbolseverlere teslim edilecek. Türkiye-Moldova maçının bilet fiyatları ise 1. Kategori 50 TL, 2. Kategori 30 TL ve 3. Kategori 15 TL olarak belirlendi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi