Eskişehir'de tramvayda yolcular bu yazıyla karşılaşıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de tramvayda yolcular bu yazıyla karşılaşıyor
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma ile seyahat etmek zorunda kalan vatandaşların sağlığına büyük önem veriyor. Bu kapsamda araçların tamamına el dezenfektanları yerleştirilirken, vatandaşlar sosyal mesafe konusunda da görseller ile uyarılıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı’nı kararlılıkla uygulayan Büyükşehir Belediyesi, büyük risk oluşturan toplu taşımalarda önlemleri arttırmaya devam ediyor.



İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan genelge ile araçların kapasitesinin yarısından fazla yolcu bulundurulmayan tramvaylar ve otobüslerde vatandaşlar sosyal mesafe konusunda koltuklara asılan duyurular ile uyarılıyor. Tramvaylarda iki kişinin yan yana oturmaması için koltukların yarısına “Lütfen sağlığınız için bu koltuğa oturmayınız. Mesafenizi koruyunuz!” uyarıları asıldığını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların araçlara binerken ve inerken el dezenfektanlarını mutlaka kullanmaları gerektiği konusunda da uyarılar yapıldığını ifade ettiler. 



Araç içlerinde ve duraklarda korona virüs ile bilgilendirici duyuruların asıldığını ifade eden yetkililer, yolcu sayılarında %80’e yakın azalmalar olduğunu belirterek ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan Eskişehirlilere teşekkür ettiler. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Seyhan 26 Mart 2020 21:58

Malesef göründüğü gibi değil duraklar insan kaynıyor çocuklarımız işe gidip gelirken burun buruna gidip geliyorlar inadına hastalık daha kolay bulassin geçsin diye seferleri azalttı belediye başkanı mız bu demek oluyor ki belediyelerimizin parası sağlıktan daha kıymetli olduğunu gösteriyor yazık verdiğimiz oylara vergilere

3 4 Cevap Yaz
Derya 26 Mart 2020 13:20

Sadece Eskişehirde değil Turkiyenin her yerinde boyle kurallara uyulursa ALLAH razi olsun Devletimizden başkanımızdan o kadar uyarı yapılıyor çaba harcanıyor INŞALLAH karşılığını alırız

3 5 Cevap Yaz
Doğrucu 25 Mart 2020 23:28

Zihniyet cahilse O yazı bile bir işe yaramaz.Fotograftaki kareler gibi malesefff..

1 8 Cevap Yaz
sadık 25 Mart 2020 16:56

yazıyı gözüne soksan yine otururlar nitekim kadın ve öndeki çocuk oturmuşlar hemde yazının üstüne..

1 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi