Eskişehir'de tramvay kazası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de tramvay kazası!
A
a

Eskişehir'de yolun karşısına geçerken tramvayın çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Tramvayın altına kalan genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Edinilen bilgiye göre, olay Uluönder Mahallesi SSK-Batıkent Tramvay Ring Hattında meydana geldi. 17 yaşındaki Enes K., iddialara göre sabah 8.00 sularında okula gitmek üzere yola çıktı.

Bir süre ilerleyen genç, İsmet İnönü 2 Caddesinden karşıdan karşıya geçmek üzere hazırlandı. Araç yolunu geçen Enes K., tramvay yolunu da geçeği esnada SSK istikametine giden tramvay kendisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen lise öğrencisi, tramvayın altında kaldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bu esnada çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerini beklerken gencin bilincinin açık olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ile vatandaşlar, genci altında kaldığı tramvaydan çıkararak ambulansa bindirdi. Yaralanan Enes K, ambulans ile Yunus Emre Devlet Hastanesine götürüldü. 

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, gence çarpan tramvayın Büyükşehir Belediyesinin dün hizmete giren yeni tramvayların biri olması da dikkat çekti. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 12 Şubat 2019 11:41

kurban da kesilmez kan sürülmez bunların dinde yeri yok üstüne üstlük dinimizde kan necistir yani kirli hükmündedir. Ayrıca tramvayın yeni olmasının ne önemi varmış hayret birşey algı mı oluşturmaya çalışılıyor ileride burada bir skoda fabrikası kurulmasın mı isteniyor!

0 2 Cevap Yaz
Marmara kazim 18 Eylül 2018 19:06

Tramvaylar bazi yerlerde cok hizli gidiyor.Belediye insan canini hice sayiyor.Tramvay yollarinda hic onlem yok

0 3 Cevap Yaz
NADİR 18 Eylül 2018 15:31

yeni tramvaylara kurban kesilmedi heralde

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi