Eskişehir'de trafik kilitlendi: Sürücüler isyanda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de trafik kilitlendi: Sürücüler isyanda!
A
a

Eskişehir Çevre yolunda yapılan çalışmalar nedeniyle Ankara-Eskişehir çevre yolu kilitlendi. Kilometrelerce araç kuyruk oluştururken sürücüler isyan etti

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Çevre yolunda yapılan çalışmalar nedeniyle Ankara-Eskişehir çevre yolu kilitlendi. Kilometrelerce araç kuyruk oluştururken sürücüler isyan etti.
Eskişehir’in en önemli sorunlarından biri olan çevre yolu sorunu sürücüler için adeta çileye dönüştü. Geçtiğimiz günlerde Eskişehir-Bursa çevreyolu üzerinde Karayolları tarafından yapılan çalışmalar dolayısıyla trafik durma noktasına gelmişti. Aynı görüntü bu kez Ankara-Eskişehir yolu üzerinde ortaya çıktı. Yol üzerinde yapılan çalışmalar nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Trafiğin kilitlendiği noktada sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Sürücüler çalışmaların zamansız yapılmasından dolayı şikayet ederek duruma isyan etti.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Salih 19 Ekim 2022 17:55

O batçıkların kıymetini anlamıştır birileri

2 1 Cevap Yaz
Anka 19 Ekim 2022 12:58

Yeni bir çevre yoluna ihtiyaç var ama otogar işi nasıl olur???

0 2 Cevap Yaz
Esk26 18 Ekim 2022 21:04

Her yer çukur kırık dökük, heryere yama yapmaktan başka işleri yok... Ekonomik kriz yok herkezin altında araba var buda bir gerçek park sorunları ve yollardaki trafik sorunlari ortada .

2 1 Cevap Yaz
Mert 18 Ekim 2022 18:17

Yeni çevre yolu şap şart.

0 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi