Eskişehir'de TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor?
A
a

Eskişehir son dakika haberine göre, merakla beklenen TOKİ Sosyal Konutları'nda kural çekiliş tarihleri belli oldu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir son dakika haberine göre, merakla beklenen TOKİ Sosyal Konutları'nda kuraların çekilme tarihleri belli oldu. 
Eskişehir'de büyük bir merakla beklenen TOKİ'nin "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Eskişehir'de inşa edilecek olan konutların hak sahipliği için yapılacak kura çekim tarihleri belirlendi.
Bazı ilçelerde başvuru sayısının azlığından dolayı kura çekilişi yapılmadan evler sahiplerine teslim edilecek. Bu ilçeler Günyüzü, İnönü, Mihalgazi ve Sarıcakaya olarak açıklandı.

İşte Eskişehir TOKİ kura çekiliş tarihleri

  • Beylikova: Eskişehir Beylikova ilçesinde yapılacak olan 140 adet 2+1 ve 60 adet 3+1 konut için kura çekilişi 29 Mayıs 2020 Cuma günü gerçekleştirilecek
  • Çifteler: Eskişehir Çifteler ilçesinde 70 adet 2+1 ve 30 adet 3+1 konut için kura çekiliş tarihi 21 Mayıs 2020 Perşembe günü.
  • Odunpazarı: Eskişehir'in merkez ilçesi olan Odunpazarı'nda, yapılacak olan 1715 adet 2+1 ve 735 adet 3+1 konut için kura çekimi 26 Haziran 2020 Cuma günü gerçekleştirilecek.
  • Sivrihisar: Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde 140 adet 2+1 ve 60 adet 3+1 konut için kura çekimi ise 29 Mayıs 2020 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Emine Nur Günay: İlçelerimize hayırlı olsun

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, TOKİ’nin 100 Bin Konut projesi için Eskişehir ilçelerinde yapılacak olan kuraların tarihlerinin açıklanması ile alakalı, ‘’TOKİ Projelerimiz ilçelerimiz için çok önemliydi. Bugün kura tarihleri de TOKİ tarafından açıklandı. Süreç devam ediyor. Kura çekilişleri, Çifteler’ de 21 Mayıs Perşembe, Beylikova’ da 29 Mayıs Cuma, Sivrihisar’ da 29 Mayıs Cuma ve Odunpazarı’nda ise 26 Haziran günü yapılacak. Şehrimize, ilçelerimize, hemşerilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
boşver 20 Şubat 2020 13:00

neden en son eskişehir açıklanıyor anlamış değilim sanki bedava verecekler evi 4 ay sonrasına attılar bu tarihin acil şekilde duzetimesi ve önümüzdeki aylara alınmadı gerekli

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi