Eskişehir’de tepki çeken kıyım! Bina yapmak için...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de tepki çeken kıyım! Bina yapmak için...
A
a

Eskişehir’deki bazı sağlık ocağı bahçelerinde kesilen ağaçlar dikkat çekiyor. Sağlıklı ağaçların kesilmesi tepki çekerken, ağaçların yeni bina yapılacağı iddiası nedeniyle kesildiği belirtiliyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de geçtiğimiz günlerde Şarhöyük mahallesinde Sağlık Ocağı bahçesinde bulunan ağaçlar kesilmişti. Kesilen ağaçlar bölgede tepkiye neden oldu. Ağaç kıyımı Şarhöyük ile sınırlı kalmadı. Şirintepe mahallesi sağlık ocağında da aynı manzara hakimdi. Sağlık ocağı bahçesinde bulunan onlarca ağacın kesildiği görüldü. Kesimi yapılan ağaçların ise kök yüzeylerinin sağlıklı olduğu gözlemlendi. Öte yandan ağaçların yeni bir bina yapılacağı iddiasıyla kesildiği öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet 19 Mayıs 2022 07:39

Otel için kesilen badem ağaçları istasyonun orada kesilen asırlık ağaçları neden dillendirmediniz derler duyarlı insanlar

2 3 Cevap Yaz
Latif şengür 19 Mayıs 2022 01:31

Aktrol diyen cahil evet AK partiliyiz ve bu canlar bu bedende olduğu sürece REİS'in yanında dimdik ayaktayız. Haa şunuda diyeyim vallahi billahi partinin binasına ayak basmadım hiç bir işimide parti,siyaset yoluyla halletmedim.. Sadece zulüm 1453 de başladı deyipte atatatürk havaalanına millet bahçesi yapılacağı açıklanınca orası bize osmanlıdan kaldı yaptırmayız diye toplumsal goygoyculuk yapanlara durrrrr demek boynumuzun borcudur.

4 1 Cevap Yaz
Ekici26 18 Mayıs 2022 14:19

Mahallelerde yeni bina yapacak müteahhitler kesip duruyor. Bari kestikleri kadar dikseler.

0 7 Cevap Yaz
Eskişehirli 18 Mayıs 2022 13:46

AKtrollerin beyinleri öyle hipnozlanmışki ,yapılan yanlışlara savunmaya geçiyor,falan da,filanda,haramın,günahın savunması olmanızzzzz

8 6 Cevap Yaz
Nurullah 18 Mayıs 2022 10:50

sivrihisar caddesinde tramvay yolunda da kesilmişti. hamamyolunda da kesildi .

6 32 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi