Eskişehir'de temizlik ilanından ahlaksız teklif çıktı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de temizlik ilanından ahlaksız teklif çıktı!
A
a

Eskişehir’de yaşayan Seher Sarıkaya, iş ilanı için sosyal medyadan ulaştığı şahsın ahlaksız teklifine maruz kalınca hayatının şokunu yaşadı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir’de yaşayan Seher Sarıkaya, iş ilanı için sosyal medyadan ulaştığı şahsın ahlaksız teklifine maruz kalınca hayatının şokunu yaşadı.
Eskişehir’de temizlik işi yapan Seher Sarıkaya, sosyal medyada iş ilanlarına bakarken, “Pazar günü ev temizliği yapılacak” diye paylaşım yapan Sevcan U. isimli şahsa mesaj yoluyla ulaştı. Temizlik yapılacak evin adresini öğrenen Sarıkaya, ücret konusunda da anlaşmaya vardığı Sevcan U.’nun mesajlaşma esnasında yazdığı “Gel beraber çalışalım, günlük bin TL kazanırsın” teklifi karşısında şaşkınlık yaşadı. Sosyal medya hesabından mesajlaşmaları yayınlayan Sarıkaya, “İnsanlar bu kadar kötü olmak zorunda mı” sözleriyle olaya tepki gösterdi.

Eskişehir ahlaksız teklif 19 01 2022

“Bu tür olayların son bulmasını diliyorum”
Ahlaksız teklifle karşılaşan Seher Sarıkaya, “Bazen gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor. İnsanlar ekmek parası kazanmak için verdikleri mücadele bu olmamalı. İnsanlar bu kadar kötü olmak zorunda mı? Ben temizlik işiyle uğraşıyorum. Sosyal medyadan da günlük iş bakıyordum. Sevcan U.’nun temizlik işi ilanını görünce mesaj attım. Fiyat konusunda anlaştık. Sonra ‘ben evde çalışıyorum evde müşterim var, gitsin yazacağım’ dedi. Ben de o an yaptığı iş doğrultusunda şüphelendim. Sonrasında bana ‘evli misin’ diye sordu. O an niyetini anladım. Bana ‘gel beraber çalışalım günlük bin TL kazanırsın’ diye ahlaksız teklifte bulundu. Şok oldum ve hemen tersleyip konuşmayı bitirdim. Böyle olaylarla vatandaşlar çok sık karşılaşıyor. Bu tür olayların son bulmasını diliyorum” diyerek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İsmail 19 Ocak 2022 18:37

Böyleleri derhal hapse atılmalı.Acınmamalı.Milletin namusuna göz diken acınmaz.

0 0 Cevap Yaz
Şafak 19 Ocak 2022 16:47

Yuh artık be!!!!! Ne kadar mide bulandıricı bir durum. Bunun gibi parayı görünce bi tarafları ayrı oynayan ne oldum delilerine bi güzel temiz sopa atacaksın. Millet namusuyla iş bulamayacak mı ? Bunların ailesinde hiç kız kardeşi, ablası, annesi yok mu ? Aynısını bunu yapanın anasına bacısına yapsalar hoş mu olur ? Empatiden, insani duygulardan, namus, şeref ve ahlaktan nasibini alamamış olan bu sapıklarla maalesef aynı havayı soluyoruz. Çivisi çıktı memleketin, yazıklar olsun be !!!!!!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi