Aşı sırasında mesafeye dikkat!

Güncel nüfusu 2019 verilerine göre 887 bin 475 olan Eskişehir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olan vatandaş sayısı 530 bini geçtiği duyuruldu.

16 Haziran 2021 19:09
A
a
Sütiş Eskişehir
  • Güncel nüfusu 2019 verilerine göre 887 bin 475 olan Eskişehir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olan vatandaş sayısı 530 bini geçtiği duyuruldu.  Hastaneler saat 00.00’a kadar aşılama işlemine devam ediyor… SGK’ya kayıtlı 20 milyona yakın vatandaşın aşılama süreci başlayınca hastaneler adeta doldu taştı… Büyük sevinçle hastanelere akın eden vatandaşlar gece yarısına kadar aşılanma telaşı içerisine girdi… Ancak yoğunluk kimi zaman tehlikeli görüntülere de davetiye çıkardı…  Sosyal medyaya yansıyan bazı görüntülerde mesafe kurallarına da uyulmadığını görüldü… Aşı olunca virüsün bulaşmayacağı fikrini aklımızdan çıkarmalıyız. Uzmanların görüşüne göre aşı olan bireylerde ne yazık ki virüse yakalanabiliyor hatta etrafına bulaştırmaya devam ediyor… Eski normale dönmek elimizde ancak aşılarımız tamamlansa dahi hiçbir şey bitmiş değil… Aşı sırasında da sosyal mesafeye dikkat etmemiz gerekiyor…

KENTİN AĞA BABALARI BİR ŞEYLER YAPMALI!

  • Eskişehirspor’da olağanüstü genel kurulun ardından başkan adayı çıkmayınca oluşturulan Divan Kurulu tarafından kongre 28 Haziran tarihine ötelenmişti. Ve genel kurulda Divan Kurulu’na büyük iş düştü. Kurul Eskişehirspor’un yok olmaması adına 28 Haziran’a kadar Eskişehirspor’dan alacaklı isimlerden imza almayı sürdürüyor. Hedef imzaların tamamının alınarak transfer tahtasının açılıp geleceğe umutla bakabilmek… Eskişehirspor için Divan Kurulu ve taraftarlar elinden geleni yapıyor. Fakat asıl elini taşın altına koyması gereken kenti yönetenler sessizliğini ne yazık ki bozmuyor…  28 Haziran’a kadar başkan adayı çıkmadığı takdirde kulüp ne yazık ki kayyuma kalacak… Bunları defalarca dile getirdik defalarca yazdık… Artık kentin ağa babaları bir şeyler yapmalı!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi