Eskişehir'de tam 3 milyon liralık operasyon!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de tam 3 milyon liralık operasyon!
A
a

Eskişehir'de polis tarafından yapılan operasyonda 2 şüpheli yakalanırken, operasyonda yaklaşık 3 milyon liralık elektronik ürün geçirildi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de polis tarafından yapılan operasyonda 2 şüpheli yakalanırken, operasyonda yaklaşık 3 milyon liralık elektronik ürün geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, yurtdışından kaçak yollarla ülkeye sokularak doğu illerinden Eskişehir'e nakledildiği ve depolandığı tespit edilen kaçak ürünleri ele geçirmek için çalışma başlattı. Eşyaların bazı iş yerlerine de dağıtılarak vergisiz ve haksız kazanç elde edilmesinin engellenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında kent merkezindeki bir iş yerine baskın düzenledi. Söz konusu iş yeri ve deposunda yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olduğu tespit edilen 5 bin 570 parçadan oluşan, akıllı cep telefonu ekranı, tablet ekranı, hoparlör, bluetooth kulaklık ve muhtelif yedek parça türü kaçak elektronik cihaz ele geçirildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi