Eskişehir'de tacizci şoku: Tramvayda taciz etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de tacizci şoku: Tramvayda taciz etti!
A
a

Eskişehir çirkin taciz haberi ile güne başladı. 17 yaşındaki öğrenciyi taciz ettiği iddia edilen zanlının savunması şok etti

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de 17 yaşındaki lise öğrencisi tramvayda tacize uğradığını söyleyerek polis çağırdı. 10 numaralı Kumlubel tramvay hattında yaşandığı belirtilen olayda, okula gittiği sırada tacize uğradığını söyleyen lise öğrencisi, taciz eden kişiyi şikayet ederek polis çağırdı.
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Atatürk Lisesi tramvay durağında görev yapan özel güvenlik de olaya müdahale ederken, taraflar polis gelene dek burada bekledi.

Tacizciden şok savunma
Tramvayda tacize uğrayan genç kızın, "Susacağımı mı zannettin içeride" diye tepki vermesi üzerine, taciz ettiği ileri sürülen kişinin, "Benim hiç kimsem yok" diyerek kendisini savunduğu sözlerine vatandaşlardan tepki geldi.
Tacizciye vatandaşlar, "Ne demek hiç kimsem yok. Senin kardeşine, eşine, kızına böyle yapılsa hoşuna gider miydi? 17 yaşında bir kızdan ne istedin? Toplu taşımaya da mı binmeyelim senin gibiler yüzünden" diye tepki gösterdiler.
Şikayette bulunan 17 yaşındaki öğrenci ve tacizci polis ekiplerince ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
lol rumuzluya cevap 8 Aralık 2021 20:57

o zaman Eskişehiri güvenli bulmuyorsan ailen ve sülalenle beraber ensar vakıflarının, yatılı tahrikatlarındaki tecavüzcülerin bulunduğu şehirlere gideceksin sen ve senin gibiler ancak o zihniyetteki insanların arasında yaşayabilirsin.

7 0 Cevap Yaz
Serkan

Adam alt tarafi bir eleştiride bulundu diye ailesi ve sülalesinin tecavüze uğraması gerektiğini düşünüyorsun İlginç..

2 0
Alttaki yorumcu yuh sana 8 Aralık 2021 12:27

Kardeşim sen ne diyosun ? Aynen çok medeni ve güvenli şehir diye, kendince eleştiri yaptığını sanıyorsun, alay ediyorsun. Bir kere şunu unutma; Yaşanan kötü bir olay o toplumun tümüne mâl edilemez. Bu sapıklara ve potansiyel sapiklara devlet ne cezasi veriyor ? Bu sapıkları devlet caydırabiliyor mu ? Asayişi sağlaması gereken polisler bile şehrin merkezi olan Odunpazarının mahallelerine 30 veya 40 dakikada anca geliyor. Hâtta bir telefon yetmiyor ikinci kez ihbarda bulunman bile gerekiyor. Asıl sorgulanması gereken şeyler bunlardır.

9 6 Cevap Yaz
Serhat 8 Aralık 2021 12:15

Çok iğrenç bir olay gerçekten, tramvayın kalabalığını fırsat bilen sapıklar çoğaldı. Tramvaylarda kapasite kağıt üstünde sayı olarak belirlenmiş ama gerçekte kapasiteninde üstünde yolcu taşındığı çok aşikar, sırf bu kalabalık yüzünden tramvaylara binmiyorum. Nefes alacak yer bile çok az oluyor. Yüzyüze, omuzomuza, sırtsırta, dizdize yolculuk yapmak bana göre değil. Tramvaylar bu haliyle adeta postmodern elektrikli minibüs halini almış durumda. Mümkün oldukça aynı güzergaha giden otobüsleri kullanmak daha mantıklı, en azından sapıklardan kurtuluruz

2 1 Cevap Yaz
26.26... 8 Aralık 2021 11:07

Sapikmi bitmiş memlekette pislik

2 5 Cevap Yaz
Lol 8 Aralık 2021 10:22

Aynen eskisehir cok guvenli cok medeni sehir aynen

2 14 Cevap Yaz
.

Bos yapma dunyanin en guvenli sehirlerinden biriyiz bunun bilgilerini internette bulabilirsin. Arada istisna cikacak illa ki

9 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi