Eskişehir'de suya zam yapılacak mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de suya zam yapılacak mı?
A
a

Eskişehirlilerin merak ettiği suya zam yapıkacak mı sorusuna Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) cevap verdi. İşte ESKİ Genel Kurul toplantısında alınan karar.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Kurul Toplantısı 2 birleşimi yapıldı. Şebeke sularına zam konusunu görüşen AK Partili ve CHP’li meclis üyeleri zam yapmama kararı aldı.

Öte yandan ESKİ’nin 2019 yılı bütçesi 316 milyon olarak belirlendi. Martlı Başı İnönü'ye ESKİ Genel Kurul Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında yapıldı. Gündeme gelen 5 maddeden 4’ü oy birliğiyle biri de oy çokluğuyla meclisten geçti. Önceki toplatıda tartışma konusu olan İnönü 'de bulunan Martlı Başı doğal kaynak suyunun tüm yetkisi İnönü Belediyesi’ne devredildi. İlgili karar CHP’li üyelerin ret oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. Yeni bütçe Öte yandan ESKİ’nin 2019 yılı bütçesi 316 milyon olarak belirlendi. Şebeke sularına zam yapılması konusunu da komisyonda inceleyen meclis üyeleri AK Parti’nin, “Bu yıl şebeke suları tarifeleri aynı kalsın” talebine olumlu yanıt vererek zam yapılmama kararı aldı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İncitatus 22 Kasım 2018 13:13

Rahmetli Özal ne demişti "Ben seçimlerden önce zam yapacak kadar aptal değilim" RTE ve akp de aynı taktikle gidiyor Yılmaz hocanında bu basit taktiği uygulayacak olması kadar doğal bir şey olamaz. Bu ülkenin insanları Yerelde ve genelde Mart sonuna kadar kısmende rahat olacak . Ondan sonrası malesef tufan. Giyecek don, çorap bulamayabilirsiniz. Tedbir almakta yarar var. Recep Habuk malesef bu gerçekleri görmeden kurnaz kasaba politikası gibi yorum yapmış.

0 0 Cevap Yaz
Recep HABUK 22 Kasım 2018 12:42

2018 yılında içme ve kullanma suyuna yaptığınız zamlarla ülkenin en pahalı suyunu kullanan iller arasında ilk üçteyiz.Şimdi seçim öncesi algı yaratarak efendim zam yapmadık mantığıyla kendinizi kandırırsınız ancak.Yaptığınız zamları geri alarak belki inandırıcı olursunuz aksi halde yemezler.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi