Eskişehir’de sürücülerin korkulu rüyası oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de sürücülerin korkulu rüyası oldu!
A
a

Eskişehir kent merkezindeki bazı yollarda meydana gelen derin çukurlar, araç sürücülerinin korkulu rüyası olurken lastikler açısından da tehlike oluşturuyor.

Sütiş Eskişehir
Yenibağlar Mahallesine bağlı Türkaslan Sokak üzerinden geçen araç yolundaki bozulmalar, çevrede yaşayan vatandaşları endişelendiriyor. Farklı derinliklere sahip olan ve yol boyunca belli aralıklarla devam eden çukurlar, yolu kullanmak zorunda kalan araç sürücülerini tedirgin ediyor. Yolun bir yanının asfalt diğer yanının ise toprak olması, bozulmaların başlıca sebebi olarak gösteriliyor. Arabalarına zarar gelmemesi için yolu yavaş ve temkinli kullanan sürücüler, bakım yapılması konusunda yetkililerden yardım bekliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es esli 18 Nisan 2021 17:24

Bütün belediye yatış hiç çalışayım yok anca maaş zammı gündeme geliyorlar biz şu kadar verdik bilmen ne yazık

0 0 Cevap Yaz
Ess 17 Nisan 2021 17:02

Ne lastik kaldı ne jantl yokmu bakan

0 2 Cevap Yaz
Soruyorum 17 Nisan 2021 14:07

Yıl olmuş 2021, Eskişehirin belediyeleri halkın sorunlarını çözmek için hala şikayet gelmesini bekliyor. İllaki birilerinin canı yanacakta belediyeler çukurları kapatacak. Mesela park bahçeler şehrin belli noktalarındaki süs, peyzaj bulunan parklara rutin bakım yapıyor. Çimlerini falan biçiyor, ağaçları buduyor. Belediyenin diğer birimleri niye böyle bir rutin yapmak yerine hep rica bekliyor ?

0 2 Cevap Yaz
Vatandaş

Bunlara oy verip buraya getirenlerin hiç sesi çıkmıyor

0 1
Ha gayret ! 17 Nisan 2021 14:01

Soran olursa; Tepebaşı belediyesi çalışıyor derler.. Belediyede birilerinin aşırı bürokrasicilik ve aşırı ast ve üstçülük oynamasının cezasını halk çekiyor. Aman biraz daha böyle kalsın sokaklar, belki tepebaşı belediyesinin halktan istediği imzalı dilekçeler daha yerine ulaşmamıştır. Kim bilir, belkide belediye yeterli şikayet sayısına ulaşamamıştır. Ha gayret, ahmet amcaya biraz daha dilekçe ulaşırsa bu sorun çözülür

0 2 Cevap Yaz
İsmail özçelik 17 Nisan 2021 13:49

Belediyenin haberi olacakta lütuf edip yolları yapacak peh ! Hey yavrum heyyy...

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi