Eskişehir'de sürpriz atama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sürpriz atama
A
a

4 yıldır Eskişehir’de İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Necmi Özen, Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki bir birimde görevlendirildiği öğrenildi. Özen’in yerine ise Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt atandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de son dakika atamaları gerçekleşti. 2014 yılında Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü görevini yürüten Necmi Özen,  Eskişehir’de İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmişti.  
Dört yıldır Eskişehir’de görev yapan Necmi Özen için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sürpriz bir atama gerçekleştirildi. Necmi Özen’in Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bir birimde görevlendirildiği öğrenildi. Özen’in yerine ise daha önce Eskişehir’de bir çok okulda öğretmenlik, idarecilik ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü görevlerini yürüten Hakan Cırıt, Bakanlık tarafından Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Hakan Cırıt kimdir? 

Hakan Cırıt 6 Mayıs 1971´de Elazığ´da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Elazığ´da yapmış olup, Yüksek Öğrenimin tahsilini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde tamamladı. Eskişehir’de bir çok okulda öğretmenlik, idarecilik ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü görevlerini yürüten Hakan Cırıt, Iğdır İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve son olarak Edirne İl Millî Eğitim Müdürü olarak görev yapıyordu. Cırıt, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Kaynak : Kaan Özcan / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fenasi 12 Aralık 2018 13:52

Çok iyi oldu kazanan Eskişehir olsun. Sıra Tepebaşı İlçe Milli Eğitimde İNŞALLAHHHHH

0 1 Cevap Yaz
ahmet 11 Aralık 2018 20:55

Güzel olmuş, Tepebaşından da müjde bekliyoruz

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi