Eskişehir'de sonunda korkulan oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sonunda korkulan oldu!
A
a

 Eskişehir’de otomobilin çarptığı elektrikli scooterda yolculuk yapan 2 kişi yaralandı.   

Sütiş Eskişehir
 Kaza, dün akşam saatlerinde İsmet İnönü 1 Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bir otomobil caddenin sol şeridinde ilerleyen ve 2 kişinin bindiği elektrikli scootera çarptı. Çarpmanın etkisiyle scooterdan düşen 2 kişi yaralanırken, hem otomobilde hem de scooterda maddi hasar oluştu. Cadde üzerinde işleyen trafikte bir süre sıkışıklık yaşandı. Yaralanan şahıslar, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. 
  
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ismail 3 Ekim 2022 13:37

yasaklamak için ne bekliyorsunuz ki herkes Zaten 2 kişi biniyor kaldırımlar otopark yeri gibi yoldan da gitmiyorlar kaldırımdan gidiyor İlla birilerinin ölmesi kaza yapmasını lazım ya bu memlekette Can bu kadar ucuz mu

0 3 Cevap Yaz
Şafak 3 Ekim 2022 12:54

Yani zaten yoğun trafikte çok tehlikeli bu scooterlar, ölümle dans gibi birşey... Şaka değil, yalan hiç değil birde PTT çalışanlarına posta dağıtım aracı olarak vermiş bu scooterlardan. Cumhuriyet bulvarında bizzat gördüm ve şaşırdım. Zaten trafikte bisikletliye bile yokmuş gibi davranıyorlarken, bu scooter meselesi çok can yakar böyle giderse.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi