Eskişehir'de sokağa çıkma yasağı mı başladı? Valilikten flaş açıklama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sokağa çıkma yasağı mı başladı? Valilikten flaş açıklama...
A
a

Eskişehir Valiliği, içinde Eskişehir’in de bulunduğu bazı büyükşehirlerde Covid-19 nedeniyle sokağa çıkma yasağın başlatıldığı ile ilgili sosyal medyada dolaşan haberi yalanladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir haberleri

1 Ağustostan 9 Eylüle kadar bazı büyükşehirler ve Zonguldak ile 15 ilde sokağa çıkma yasağı haberi sahte çıktı. Bir kaç gündür sosyal medyada yayılan bu haber vatandaşlar arasında endişe oluşturuyor. Söz konusu Eskişehir Valiliği yayılan sahte haberi hakkında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Covid-19 salgınıyla ilgili alınan tüm tedbirler bu güne kadar resmi kanalarla duyurulmuştur. Bundan sonraki süreçte de olası alınacak tedbirler yine resmi kanallar vasıtasıyla duyurulacaktır. Bu tür kaynağı belli olmayan sahte belgelere itibar edilmemesi rica olunur” diye vatandaşları uyardı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Al işte 6 Ağustos 2020 12:39

İşkembe haber ajansı yine devreye girmiş, bu seferde sokağa çıkma yasağı var diye işkembeden tellallık yapıyorlar. Yahu şu sosyal medyayı şöyle uydurma haberler için kullanan işkembe haber ajansı çalışanları ne zaman cezalandırılacak ? Yaptıkları manipülasyonlar yanlarına daha ne kadar kâr kalacak ? Aç bir hesap, 3 5 etkileşim için salla işkembeden, karıştır ortalığı. Sonra sosyal medyama dokunma diye ağlayıp zırlamaya başla. Bende sosyal medyanın kısıtlanmasını istemem ama bu tip sallamasyon haberler yayıp, sokağa çıkma kısıtlaması varmış diye paylaşmak, zaten kamuoyunu yanıltmak ve manipülasyona sebep vermektir. İnsanlar şu sosyal medya özgürlüğünün ...unu çıkarmasa ölecekler sanki....

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi