Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de şok maske tepkisi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de şok maske tepkisi!
A
a

Eskişehir İki Eylül Caddesinde maskesiz gezen vatandaşı uyaran polis ekipleri beklemedikleri tepkiyle karşılaştı. Maskesini takmasını söyleyen ekiplere tepki gösteren ve engelli olduğu öğrenilen vatandaş çantasını yola saçtı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Koronavirüs vakalarının artmaya başladığı Mayıs ayı itibariyle ilimizde maske takma zorunluluğu getirildi. Maske takmamanın cezası ise 900 lira. Bu kapsamda dün İki Eylül Caddesinde maskesiz dolaşan bir vatandaşı uyaran ekipler beklemedikleri tepkiyle karşılaştı. ‘Her girdiğim yerde HES kodu vermekten sıkıldım’ şeklinde tepki gösteren vatandaş çantasında ne var ne yok yola saçtı. Ekiplerin sakinleştirdiği vatandaşın engelli olduğu öğrenildi. Ekiplerin ısrarlı uyarıları sonrası maskesini takan vatandaş olay yerinden ayrıldı.
Olaya şahit olan vatandaşlar ise maske takmamasının herkesi riske soktuğunu belirterek tepki gösterdi.
Kaynak : Esra Ünlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskilehirli 5 Aralık 2020 00:11

Düşüncesi engelli olmasın insanın yapılan açıklamalara rağmen hala ısrarla maske takmamak ve bunuda engeline bağlamak olmamış kolaycılığa kaçmak bahane üretmek herkesin işine geliyor binlerce insan vefat etti binlerceside hasta tedavi oluyor kimi yoğun bakımda entübe cihazla hayatta kalıyor maske takmamakta ısrar edenlere uyarılara uymayanlara doktorların ve diğer sağlık personelinin çabalarını görmeyenlere yazıklar olsun pandemi başladığından buyana kaçtane doktor sağlık çalışanımız vefat etti birazda onları düşünün bencil olmayın herkesin biraz vicdan muhasebesi yapması lazım...

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi