Eskişehir'de skandal görüntü: ATM çıkmazı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de skandal görüntü: ATM çıkmazı!
A
a

Eskişehir’de vatandaşların sık kullandığı sokak ATM’lerle donatılınca hem vatandaşlar hem de bölge esnafı tepki topladı.

Sütiş Eskişehir
Kent merkezinde Arifiye Mahallesi Yalbı Sokağı 2 Eylül Caddesine bağlayan sokak üzerine sıra sıra 6 adet ATM konuldu. Bankalara kiralanacak olan ATM’ler nedeniyle sokağın daralmasına tepkiler gecikmedi. 
Geçiş alanının daralması nedeniyle vatandaşlar ve esnaf zor anlar yaşadı.  Vatandaşın da  sokaktan gelip geçmelerinde yaşanan sıkıntı, beraberinde getirdi. Bölge esnafı da yetkililere seslenerek dar sokağın zor anlar yaşattığını söyledi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eren 19 Mayıs 2022 18:49

Bir de sırada bekleyen insanlar olduğunu düşünün, orada zaten yoğun bir sıkışıklık oluyor. Tramvay durağının dibi, çarşının giriş-çıkışı büyük ölçüde oradan akıyor. Az ilersinde çok daha rahat yerler varken bu kadar ortalığa konulmasının ne mantığı var? İhtiyacı olan ATM'yi zaten bulur her türlü.

2 6 Cevap Yaz
ercan 19 Mayıs 2022 18:44

ZATEN LOKANTA MASALARI VARDI ONUN DAHA FAYDALI BİR ŞEYLER KOYMUŞLAR

5 4 Cevap Yaz
Redkit 19 Mayıs 2022 17:37

Kesinlikle kaldırılması gerekiyor zaten yürüme alanı kalmadı

3 6 Cevap Yaz
Bahattin 19 Mayıs 2022 15:35

Bir çok yerde bu atm odaları mevcut, hazır müşterisi olsa neyse de öylece bedavadan yer kapatıyorlar. Harbiden çirkin bir görüntü, belediye gelirleri bu kadar azaldı mı ya ???

3 6 Cevap Yaz
Çetin 19 Mayıs 2022 15:30

Ben esnaf olsam banada dar sokak sıkıntı yaşatır. Benim bedavadan masa sandalye doldurduğum yeri elimden böyle alınmasına bende itiraz ederim

4 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi