Eskişehir'de silahlar konuştu: 3 yaralı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de silahlar konuştu: 3 yaralı!
A
a

Eskişehir'de bir kahvehanede meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de bir kahvehanede meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. 
Alınan bilgiye göre olay, Orta Mahalle Pehlivan Sokak üzerinde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Kahvede bulunan Emirhan Y. (17) ile Özkan S.'nin (41) arasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Bir anda alevlenen tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu taraflar yanlarında bulunan silahla birbirlerine ateş etti. Emirhan Y., Özkan S. ile kahvehanede müşteri olarak bulunan Fahri K. (58) yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı 3 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şafak 9 Nisan 2019 14:38

İnsanlık nereye gidiyor? Gençlik nereye gidiyor? Herşeyin başı eğitim,tüm bu yaşanan kötü olaylar cehaletten kaynaklanıyor.Çok şükür bugünde başkaları adına utandık maalesef! Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi;Eğitimdir ki,bir milleti ya özgür,bağımsız,şanlı,yüksek bir topluluk halinde yaşatır,yada esaret ve sefalete terk eder.

0 0 Cevap Yaz
bekir yıldırım 9 Nisan 2019 12:01

17 yaşında silahla geziyor bu tipler vatana, millete faydalı olacak öylemi? diğeride onun yaşlanmış hali demekki. bu yolun yol olmadığı çocuklara anlatılmalı ama nasıl?

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi