Eskişehir'de şiddetli rüzgar uyarısı yapıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de şiddetli rüzgar uyarısı yapıldı
A
a

Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde etkisini artırmaya başlayacak rüzgarın, yarın akşam saatlerine kadar Marmara'nın güney ve doğusu, İç AnadoluIu'nun batısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde zaman zaman fırtına şeklinde etkili olması bekleniyor. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

(Son Dakika Eskişehir Haberleri)

Uzmanlardan Eskişehir için de uyarı geldi.

Eskişehir Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu gece saatlerinden itibaren Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde etkisini artırmaya başlayacak rüzgarın, yarın akşam saatlerine kadar Marmara'nın güneyi ve doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik), İç Ege ve Göller Yöresi (Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar ve Isparta), İç Anadolu'nun batısı (Ankara, Eskişehir, Konya) ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde (Bolu, Karabük ve Kastamonu) kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. 

Çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmesi ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olunması gerekiyor. 

Eskişehir'de bu hafta sıcaklıklar 20 derecelerde olacak

Sıcak bir Mart ayı geçirdiğimiz şu günlerde bugün kentimizde beklenen en yüksek sıcaklık değeri 21 derece, en düşük ise 7 derece seviyeelrinde olacak.

Bugün bulutlu ve güneşli bir gün olacak.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi