Eskişehir'de sevgilisini öldüren kadından şok sözler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sevgilisini öldüren kadından şok sözler!
A
a

Eskişehir’de tartıştığı erkek arkadaşını bıçakla öldüren kadın, sağlık kontrolü için getirildiği hastaneye girerken gazetecilere, "Namusumla oynadı, yaşamasın böyle insanlar bu dünyada" dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir'de tartıştığı erkek arkadaşını bıçakla öldüren kadın, sağlık kontrolü için getirildiği hastaneye girerken gazetecilere, "Namusumla oynadı, yaşamasın böyle insanlar bu dünyada" dedi.

Dün yaşanan olayda, Bahçelievler Mahallesi Plevne Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan bir aparta İzmir'den Eskişehir'e gelen kız arkadaşı Özlem Çatalbaşoğlu (32) ile Emrah Sanat (32) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Özlem Çatalbaşoğlu, iddialara göre mutfaktan aldığı bıçakla Sanat'ın göğüs kısmına vurdu. Aldığı darbeyle ağır yaralanan Emrah Sanat hayatını kaybederken, Özlem Çatalbaşoğlu ise olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin yaptıkları araştırma sonucunda çevredeki güvenlik kameraları ve MOBESE yardımıyla firari kadının kaçış güzergahlarını tespit etti. Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucu şüpheli Özlem Ç., Huzur Mahallesi'ndeki akrabasının evinde suç aleti olan bıçakla birlikte yakalandı.

"Namusumla oynadı"

Sevgilisini bıçak ile öldüren Özlem Ç., bugün sağlık kontrolü için Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada basın mensuplarının 'neden öldürdün' sorusuna cevap veren cinayet şüphelisi, "Namusumla oynadı, yaşamasın böyle insanlar bu dünyada" dedi. Özlem Ç. sağlık kontrolü ardından adliyeye sevk edildi.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sefa 4 Haziran 2020 16:29

Rahmetli acaba zorla bir birlikteliğe mi zorladı? Sanmam. İşler ters gidince hemen olayı namus meselesi yapmak alışkanlık haline geldi sanırım. İnsan hayatına son vermek ne kadar basite indirgendi değil mi? ülkemizde kadına şiddetin önünü kesmek isterken sanırım şiddet eğiliminin yönü erkekler olacak gibi. Şiddetin olmadığı bir DÜNYA dileği ile.

1 7 Cevap Yaz
ess 4 Haziran 2020 15:57

meriç mode on: "kadın beyanı esastır. kadın öldürse de esastır. hiçbir kadın boş yere öldürmez. işkence de edebilir, onlar birer çiçektir, beğenen kızlar eqlesin" meriç mode off.

0 3 Cevap Yaz
Alp 4 Haziran 2020 13:03

Beraber yaşarken gönlün yok muydu? Başına silah mı dayadı? Hem kimin yaşayıp kimin öleceğine sen mi karar vereceksin?

3 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi