Eskişehir’de sahne genç solistlerin

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de sahne genç solistlerin
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenlediği Genç Solistler Konseri ile kutladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
8 genç solistin konuk olarak bulunduğu konser Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi. Patrick Souillot’un orkestra şefliğini yaptığı konserde, viyola sanatçısı Arda Aykut, keman sanatçısı Ezgi Su Apaydın, kontrbas sanatçısı İlker Cankara, klarinet sanatçısı Efil Özdemir, klarinet sanatçısı Elif Simay Meteoğlu, keman sanatçısı Muhammed Devlet Saltukbuğran İlter, viyolonsel sanatçısı Lale Efendiev, keman sanatçısı Kazım Kaan Alıcıoğlu sahne aldı. J. C. Bach, G. Bottessini, Edward Elgar gibi sanatçıların eserlerini seslendiren genç solistler seyircilerden tam not aldı. 1996- 2002 doğumlu olan solistler Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile aynı sahnede başarılı performanslar sergiledi.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası konserleri 25 Mayıs Cuma günü 20.00’de Ender Sakpınar’ın yöneteceği ve Lara Di Lara’nın konuk solist olarak katılacağı konser ile devam edecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi