Eskişehir'deki bu yolun sonu nereye gidiyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki bu yolun sonu nereye gidiyor?
A
a

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından Seyitgazi-Kırka-Afyon yolu ile ilgili açıklama yapıldı. Vatandaşların can güvenliği için yolun bölünmüş yol olarak yapılması gerektiğini söyleyen Orkun Kılıç, “Bu yolun sonu nereye gidiyor?” diye sordu.

Sütiş Eskişehir
TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından Seyitgazi-Kırka-Afyon yolu ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada konuşan İMO Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, Seyitgazi Yolu’nun bir an önce bölünmüş yol olarak yapılması gerektiğini belirtti. Yetkililere seslenen Kılıç, “Bu yolun sonu nereye gidiyor?” diye sordu.

VAATLERİNİZİ YERİNE GETİRİN
Seyitgazi, Alpu ve çevre yolu le ilgili daha önce Eskişehir Valisi’ne bilgi verdiklerini ifade eden Kılıç, “Bugün tekrar Eskişehirlilerin oylarıyla seçilmiş tüm milletvekillerine, konuyla ilgili kamu kurumlarına sesleniyoruz; Seyitgazi yolunu bir an önce bölünmüş yol yaparak iyileştirin! Vatandaşlarımızın can güvenliği için lütfen vaatlerinizi yerine getirin! Bu sorun siyaset üstü bir meseledir ve insan hayatının siyaseti olamaz! Vatandaşlarımızın artık bu yolda hayatlarını kaybetmesini istemiyoruz, bu kazaların artık son bulmasını istiyoruz! Bu konuyla ilgili başlatılan imza kampanyasına, tüm vatandaşlarımızın katılmasını bekliyoruz. Çünkü insanların hayatlarının söz konusu olduğu bu önemli konuyu sen ben olarak değil ancak biz olarak çözebiliriz. Seyitgazi yolunda bir can kaybına daha tahammülümüz yok!” şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ağaç severler 25 Aralık 2021 22:48

Ağaçlar kesildi diye çıkmayın sahneye çakma ağaçsever ler.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi