Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de riskli görüntü! Acilen müdahale edilmeli...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de riskli görüntü! Acilen müdahale edilmeli...
A
a

Eskişehir’in kalabalık noktalarından biri olan İki Eylül caddesi üzerinde eğik duran ve yere düşmek üzere olan sokak lambası tehlike oluşturuyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’in kalabalık noktalarından biri olan İki Eylül caddesi üzerinde eğik duran ve yere düşmek üzere olan sokak lambası tehlike oluşturuyor.
Yaz mevsiminin gelmesi ve yeni normalleşme adımlarıyla birlikte sokaklardaki insan sayısı artmaya başladı. Eskişehir’in en kalabalık noktalarından biri olan ve son zamanlarda insan yoğunluğunun yaşandığı İki Eylül caddesinde devrilmek üzere olan sokak lambası ciddi tehlike oluşturuyor. Her gün yüzlerce kişinin yanından geçtiği lamba eğik bir şekilde adeta devrilmeyi bekliyor. Sokak lambasının çevresinde dükkanlar ve tramvay durakları bulunurken birçok vatandaş mecburi güzergah olarak bu noktayı kullanıyor.
Bazı vatandaşların ise devrilmek üzere olan sokak lambasının altına bisikletini bağlaması dikkat çekti. Lambanın birkaç gündür eğik bir şekilde durduğunu ve tehlike arz ettiğini belirten vatandaşlar, yetkililerin konuya bir çözüm getirmesini talep ediyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sıddık 13 Haziran 2020 08:48

Sokak lambası insana devrilirse haber değil, insan sokak lambasına devrilirse haberdir.

0 0 Cevap Yaz
Birisi 13 Haziran 2020 08:00

Bümk haber? Pizza kulesi düştümü?

0 1 Cevap Yaz
Bunlar hep 13 Haziran 2020 01:40

İşte bunlar hep, şehir içi gıda, kargo vb. sevkiyatı yapan araçların kabahati. Bunun bir bedeli olmalı, yok öyle çarptım gidiyorum.. Çarşıda nasılsa mobese var, baksınlar kayıtlara yollasınlar cezaları plakalarına.. Bu ne yav her gelen bir aydınlatma direği götürecekse ooooooo ! Çok şükür insanların üstüne düşmüyor bu direkler. Bir gün birisini komalık edecek ya bu direkler hadi neyse

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi