Eskişehir'de Porsuk'tan cesedi çıkarılmıştı! Ölüm nedeni...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Porsuk'tan cesedi çıkarılmıştı! Ölüm nedeni...
A
a

Eskişehir’de Porsuk Çayı’nda cansız bedenine ulaşılan 14 yaşındaki Afganistan uyruklu Azizullah Arap’ın ölüm nedeninin ilk belirlemelere göre boğulma olduğu tespit edildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de bir süredir kendisinden haber alınamayan Azizullah Arap’ın Yeni Mahalle Porsuk Çayı kenarında çantası bulundu. Suya düşme şüphesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri arama çalışması başlattı. Su içinde arama yapılmak üzere bölgeye AFAD ve AKUT dalgıçları sevk edildi. Çayda yapılan yaklaşık 1 saatlik arama sonucunda 14 yaşındaki Azizullah’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dalgıçlar tarafından sudan çıkarılan Azizullah’ın cesedi otopsi işlemleri için ESOGÜ Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk incelemelere göre ölüm nedeni boğulma
Azizullah Arap’ın vücudunda darp izleri bulunduğu ve suya atıldığına dair iddialar ortaya atılmıştı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde Azizullah Arap’ın ölüm nedeninin ilk incelemelere göre boğulma olduğu tespit edildi. Arap’ın bedeninde herhangi bir darp izi olmadığı bilgisine ulaşıldı. Detaylı inceleme için bedenin adli tıpa sevk edildiği, kesin ölüm nedeninin bu inceleme sonrasında belirleneceği öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi