Eskişehir'de pes dedirten işgal!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de pes dedirten işgal!
A
a

Eskişehir sokağa çıkma yasaklarını fırsat bilen araç sürücülerinin neden olduğu olumsuzluklar vatandaşların haklı tepkilerine neden oluyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de sokağa çıkma yasakları boyunca sokağa çıkma izinleri olan araç sürücülerinin duyarsız davranışı nedeniyle cadde ve sokaklarda gelişi güzel parklar, alış veriş ihtiyacını karşılamaya çıkan Eskişehirlilere de geçit vermiyor.
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, ana caddeleri park yeri haline getiren sürücüler, kent içi toplu taşıma araçlarının duraklarını da işgal ederek park yeri haline getirdi. Şehrin çeşitli semtlerinde yer alan otobüs duraklarına bırakılan ve uzun süre alınmayan araçlar yüzünden mağdur edildiklerini belirten vatandaşlar “Bırakın cadde ve sokak kenarlarını artık otobüs durakları bile işgal altında. Belediye otobüslerinin geçtiği caddelerde yapınla parklar yüzünden gideceğimiz yere zamanında ulaşamıyoruz.” diye dert yandılar. Vatandaşlar belediye otobüs duraklarında gerekli denetimlerin yapılması gerektiğini de belirterek sorumlulara da denetim görevini hatırlattı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mühendis bey 18 Mayıs 2021 16:04

Yapılan park hatalı ama vatandaşında yapacağı bir şey yok. Otopark yönetmeliği 3 yıl ertelendi. Yıllarca ayrık nizam yerine bitişik nizama ruhsat verildi. Araç koyacak yer kalmadı. İmar-Şehir planlamasını yanlış yaparsanız çıkacak sorunlara katlanırsınız. Gaffar Okkan Caddesinde yol kenarına araçlar park ediyor, tramvay başladıktan sonra orası da karışacak. Otopark sorunu Türkiye’nin her yerinde aynı.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi