Eskişehir'de Perşembe gününden itibaren dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Perşembe gününden itibaren dikkat!
A
a

Eskişehir ve çevresi için Perşembe gününden itibaren yağış uyarısı yapıldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir hava durumu haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son dakika uyarısı ile Eskişehir ve çevrelerinde Perşembe gününden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezince yapılan tahminde, 29 Ekim 2020 Perşembe gününden itibaren yağış uyarısı yapıldı. Yapılan açıklamada şu cümleler yer aldı;
"Orta Akdeniz üzerinden gelmesi beklenen alçak basınç merkezi ve buna bağlı cephe sistemi ile birlikte yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Hafta sonu ise söz konusu yağışlı sisteme ek olarak Balkanlar üzerinden gelen yeni bir serin ve yağışlı havanın bölge genelinde etkili olması beklenmektedir. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yağışlı sistemlerle birlikte bölge genelinde azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. 28 Ekim Çarşamba günü, Bursa yağışlı. 29 Ekim Perşembe günü, Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik yağışlı. 30 Ekim Cuma günü, Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik yağışlı. 31 Ekim Cumartesi günü, Bilecik ve Bursa yağışlı. 01 Kasım Pazar günü, Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik yağışlı."

Eskişehir hava durumu

28 Ekim 2020 Çarşamba: Sabah saatlerinde puslu, günün geri kalanında parçalı bulutlu 22 derece
29 Ekim 2020 Perşembe: Gökgürültülü sağanak yağışlı 19 derece
30 Ekim 2020 Cuma: Gökgürültülü sağanak yağışlı 19 derece
31 Ekim 2020 Cumartesi: Çok bulutlu 16 derece
1 Kasım 2020 Pazar: Sağanak yağışlı 11 derece
 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi