Eskişehir'de Pazartesi gününe dikkat: Meteoroloji'den çifte uyarı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Pazartesi gününe dikkat: Meteoroloji'den çifte uyarı!
A
a

Eskişehir için Meteoroloji'nin yaptığı son tahminlere göre, kent yeni haftaya 35 derece sıcaklık ve gök gürültülü sağanak yağışla merhaba diyecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir için Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı son tahminlere göre, Eskişehir'de Pazartesi günü hem aşırı sıcak hem de sağanak yağış etkili olacak. Tahminlere göre, Pazartesi günü içerisinde Eskişehir'de hava sıcaklığı 35 dereceyi bulacak. Ayrıca kentte gök gürültülü sağanak yağışın da gün içerisinde etkili olacağı ön görülüyor.
Uzmanlar kronik rahatsızlığı olan vatandaşların öğle saatlerinde dışarı çıkmaktan kaçınmaları ve tüm vatandaşların yüksek sıcaklıkların yaşandığı günlerde su tüketimini artırmaları konusunda uyarıyor.
Eskişehir'de yağışla birlikte zaman zaman nemin yükselmesi bekleniyor. Bu hissedilen sıcaklığı artırıp, havayı daha boğucu hale getirebilir.

Sıcaklıkların Salı gününden itibaren düşüşe geçeceği ve 25 Ağustos Perşembe günü 28 dereceye kadar ineceği tahmin ediliyor. Ayrıca son tahminlere göre, Eskişehir'de Salı günü itibarıyla kenti terk edecek olan sağanak yağışın Perşembe günü yeniden kentte etkili olması bekleniyor.
Kaynak : Nesli ÖZKAY DİKKAYA / anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi