Eskişehir'de oynasak kazanırdık!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de oynasak kazanırdık!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, ES TV’de yayınlanan 90+3 Programına konuk oldu. Özer yaptığı açıklamada, “Adanaspor maçını Eskişehir’de oynasaydık kazanırdık. Futbolcularım çok özverili performans sergiliyor. İddialı konuşuyorum, Biz bireysel hata yapmazsak bu ligde maç kaybetmeyiz” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, ES TV’de yayınlanan 90+3 Programına konuk oldu. Özer yaptığı açıklamada, “Adanaspor maçını Eskişehir’de oynasaydık kazanırdık. Futbolcularım çok özverili performans sergiliyor. İddialı konuşuyorum, Biz bireysel hata yapmazsak bu ligde maç kaybetmeyiz” dedi.

ES TV’nin konuğu oldu
Murat Dağtekin moderatörlüğünü yaptığı Erkan Midilli ve Ahmet Bingöl’ün sorularını yanıtladığı 90+3 programına konuk olan Mustafa Özer, sözlerine Eskişehir’e gelişiyle ilgili başladı. Özer, “2001’de Yozgat’ta oynarken, İstanbul’a gitmiştim. Coşkun Demirbakan hocam o zaman beni aradı ‘Eskişehirspor’da oynar mısın?’ Diye sordu. Bende konuşuruz dedim. O zaman araba almıştım geçerken Eskişehir’e uğradım. Burayı çok beğendim. Bir gün kaldım ve sonra Eskişehirspor’a imza attım. Bonservisim zaten elimdeydi. Eskişehirspor’da futbolu bırakmak istedim. 34 yaşındaydım. 1 yıl oynadıktan sonra ayrıldım” dedi.

Hayalimi gerçekleştirdim
“Hayallerim arasında Eskişehirspor’da Teknik Direktörlük yapmak vardı” diyen Özer, “Eskişehirspor’da futbol oynadıktan sonra Aksarayspor’da futbol oynadım ve kariyerimi noktaladım. Eskişehirspor yönetimi Coşkun Demirbakan ile yollarını ayırdıktan sonra beni aradı ve bende görevi kabul ettim. Görevi kabul ettim 2-3 gün sonra Boluspor deplasmanına takımın başında çıktım. Başka bir isim olsa o maçı tribünde izleyeyim de bir takımı falan göreyim derdi” ifadelerine yer verdi.

Özgüven aşılamak gerekiyor
Takımı hakkında konuşan Özer, “Karakterli ve düzgün oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Altyapıda çok iyi bir sistem kuruyoruz. Her gün 12-13 saatimizi Eskişehirspor için daha iyi neler yapabilirize harcıyoruz. Cem Karaca hocamızın dışında yanımda bir antrenör de getirmedim. Eskişehirli hocalarımız da çok yetenekli ve kaliteli. Oyuncularımızla çok iyi iletişim kurmak zorundayız. Bu oyunculara özgüven aşılamak gerekiyor” dedi.

"EĞER BU SENE KÜME DÜŞMEZSEK..."
“Samimiyetle söylüyorum önümüzde 5 yılımızı kurtaracak bir U-19 ve U-17 kadrosuna sahibiz” ifadelerine yer veren Özer, şunları söyledi, “Eğer bu sene küme düşmezsek, diğer yıllar kesinlikle düşmeyiz. A Takım bu sezon devre arasında 39 oyuncu ile kampa gitti. Neredeyse iki takım demek. Oynadığımız hazırlık maçları ile bu oyuncuların tamamını izleme fırsatı bulduk. Oldukça verimli bir kamp dönemi geçirdik. Antalya kampı beni memnun etti.”

Adana maçını kazanırdık
Adanaspor maçı hakkında konuşan Özer, “Adanaspor maçı Eskişehir’de oynansaydı bence kazanırdık. Zemin buzlu olmazdı. Taraftarımız çok daha fazla sayıda olurdu. Afyon’dakinden çok daha fazla ateşli olurdu. Bence kazanırdık. Ama şartlar Afyonkarahisar’ı gerektirdi. Taraftarımız stadı doldurmaya çalıştı. Mücadelemizi gösterdik ama maçı kazanamadık. Tekrar söylüyorum. Bu maçı Eskişehir’de oynasaydık bence kazanırdık” dedi.

Düşersek de kalacağım
Küme düşme durumda dahi takımda kalacağını belirten Özer, “Son saniyeye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Elbette takdir Allah’ındır. İnşallah küme düşmeyeceğiz. Ama düşersek de görevime devam ederim. Eskişehirspor'a göreve gelirken 'mezara kadar' diye bir cümlem vardı. Sonuna kadar da arkasında dururum. Bu şehrin örf ve adetlerini biliyorum ve buna göre hareket etmeye çalışıyorum” dedi.

Taraftarımızı çok seviyorum
Son olarak taraftara seslenen Teknik Direktör Mustafa Özer sözlerini şöyle tamamladı, “Taraftarımız bize inanılmaz destek veriyor. Tüm taraftarımızı çok seviyorum. İyi ki varlar. Bizi desteklemeye devam etsinler. Genç oyuncuların onlara çok ihtiyacı var. Antrenmanlara da bekliyoruz. Kapımız herkese açık. Sağ olsunlar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Onları çok seviyorum.”
 
En iyi kadroya sahipler
20’nci haftada Bursaspor’un konuğu olacak olan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Mustafa Özer bu maç hakkında 90+3 programına açıklamada bulundu. Özer, “Bursaspor, bu ligin en iyi kadrosuna sahip takımı. Daha da transfer yapmaya çalışıyorlar. Önümüzde inanılmaz önemli bir maç var. En iyi şekilde hazırlanırsak başarı ile o sahadan ayrılırız. Önümüzde Bursaspor maçı var. Daha sonra iç sahada Altınordu ile oynayacağız. Bu iki maçtan 6 puan ile ayrılırsak. Bu maçları kazanırsak Menemenspor deplasmanı için İzmir deplasmanına çok farklı bir şekilde gideriz” dedi.
 
 
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEslii 30 Ocak 2020 13:10

Hocam siz ve yönetim artık neyin davasini yapıyorsunuz. Para buluruz diye yönetime gel,Para bulamayıp egolarini tatmin etmek uğruna elindeki iyi oyuncuların bonservissiz gitmelerine mani olama kulübü dağıt ve buna küçülme de. Sonrada ligde kalacagiz de. Buna kargalar da güler. Biriniz başkan biriniz teknik direktör olmaya çalışın. Çünkü Eskişehirspor size göre deneme tahtası ya tutarsa misali. Keciorengucu maçında atılan karambol golle insanların ağzına parmak bal caliyorsuniz. Geçin bunları . Sayın yönetim ve hocam artık o rüyadan uyanın. Eskişehirspor tecrübe kazanılacak yer değil aksine bilgi ve birikimlerin aktarilacaği bir kulüptür. O yüzden yönetim ve hocam yol yakinken dönün ve bırakın. Sizler gibi tecrübesiz bir yonetimle ve tecrübesi bir hocayla nereye kadar! Bugün geleceğin aynasıdır. Bu sene bu yönetim sayesinde 2.lige düşeceğimiz gibi seneyede3 lige düşeriz. Ama hala yonetimin yalakalari iş başında . Görünen köy kılavuz istemez.

1 2 Cevap Yaz
Eses 29 Ocak 2020 15:02

İç saha maçları için Afyon yerine Eskişehirde seyircisiz oynansın. Taraftar stad dışıdan da yeterli desteği verecektir. Estü stadı olur, Esogü stadı olur, Behiç Erkin'e, Necdet Yıldırım'a bile razıyız. En azından saha zemini daha güzel olur.

1 1 Cevap Yaz
Hakan 29 Ocak 2020 13:59

Ölümüne mücadele eden bir takım var..Daha ne isteriz.Paralar ödenmedi diye sahada gezinenlerden çok daha kıymetli bunlar.

3 3 Cevap Yaz
EsEs 29 Ocak 2020 13:58

Coşkun hocanın elinde tecrübeli kadro vardı.Ama istenilen başarı gelmedi.Değişiklik olmalıydı.

4 3 Cevap Yaz
Tnd 29 Ocak 2020 13:56

Şu yorumlarda hiç EsEs hayrına bir şey var mı...Ayıp ya.

3 1 Cevap Yaz
pompeo 29 Ocak 2020 13:14

verrr gazi hocamm ..... gittigi yere kadar ...

5 3 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 29 Ocak 2020 13:00

Çoskun hocayla ayrıldıktan sonra değil,önceden aradı seni

4 3 Cevap Yaz
selçuk

Nihat başkanın tavsiyesi ile...

4 2
sıtkı sıyrılmış 29 Ocak 2020 12:57

Keçiören maçında karambolden atılan bir gol,sonrasında düşme hattında hiç bir varlık gösteremeyen Adana beraberliği,biriniz Eskişehir e başkan olmayı hayal edersiniz,diğeriniz teknik direktör olmayı hayal eder,eğer BURSA maçında bir beraberlik alın sizlere hak verip bu satırlardan özür dilerim,boş konuşmayın yeter,

5 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi