Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de orada kuyruğa girdiler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de orada kuyruğa girdiler!
A
a

Eskişehir’de 65 yaş üstü bazı vatandaşlar, daha geniş süreli sokağa çıkma izninin verilmesinin ardından toplu taşıma araçlarına ücretsiz biniş için kullandıkları Eskartlarını yeniden aktifleştirmek için uzun kuyruk oluşturdu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de 65 yaş üstü bazı vatandaşlar, daha geniş süreli sokağa çıkma izninin verilmesinin ardından toplu taşıma araçlarına ücretsiz biniş için kullandıkları Eskartlarını yeniden aktifleştirmek için uzun kuyruk oluşturdu.
Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurulduğu 65 yaş üstü vatandaşların artık haftanın her günü belli saatlerde sokağa çıkabileceği ve gerekli tedbirler doğrultusunda normal hayata devam edebileceği açıklaması Eskişehir'deki yaşlıları da mutlu etti. Duyuruyu duyar duymaz Eskişehir’deki yaşlılar sabah erken saatlerinde Eskart başvuru merkezinin önünde topladılar. Büyükler, ücretsiz toplu taşıma araçlarına binmek için kullandıkları ve aktive etme süreleri dolan kartlarını yeniden aktifleştirmek için uzun kuyruk oluşturdular.
Oluşan kuyrukta büyüklerin sosyal mesafeyi ve maskeyi dikkat ettikleri de gözlemlendi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 11 Haziran 2020 12:26

Azda oksa bir ücret alınsa iyi olur, mesela normal ücretin yarısı, öyle ibsanlar varki bir durak arası mesafedeki kahveye giderken bile otobüse biniyorlar.Yazık ücretsiz diye feldir feldir gezenler var ücret ßart

2 1 Cevap Yaz
AaAa 11 Haziran 2020 09:07

Yasada nüfus cüzdanı ile ücretsiz ulaşımdan yararlanacakları belirtildiği halde vatandaşa çile çektiriyorlar. Bir de vize ücreti alıyorlar.

1 1 Cevap Yaz
Vural 10 Haziran 2020 14:54

millete Eziyetten başka bir şey değil. pasif ederken otomatik pasif ediyorlar ama aktifleştirmek için kişi kendisi başvuracak EZİYET.

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi